Rods Stjuarts pārdod īpašumu ar futbola laukumu un karpu dīķi. FOTO
Rods Stjuarts pārdod māju, kurā mitinājies pēdējos 30 gadus un reiz izteicies, ka dzīvošot tur „visu atlikušo mūžu”.
Slavenības
2016. gada 28. jūlijs, 05:39

Rods Stjuarts pārdod īpašumu ar futbola laukumu un karpu dīķi. FOTO

Jauns.lv

Dziedātājs Rods Stjuarts (71) šīs mājās Eseksas grāfistē Anglijā par savām sauca 30 gadus. Nu viņš īpašumu vēlas pārdot, prasot par to 7.1 miljonu sterliņu mārciņu (8.4 miljoni eiro).

Reiz dziedātājs Rods Stjuarts teica, ka šajās mājās „dzīvos visu atlikušo mūžu”, taču nu viņš īpašumu vēlas pārdot. Tālajā 1986. gadā rokeris īpašumu iegādājās par 1.2 miljoniem sterliņu mārciņu (1.4 miljoni eiro) un tagad to gatavs pārdot par ievērojami augstāku summu.

Šajā sešu guļamistabu muižā Stjuarts ir dzīvojis ar divām no savām trim sievām un vairākām draudzenēm. Pie mājas ir ezeriņš, kurā vizināties ar laivu un makšķerēt, kā arī dīķis, kurā tiek audzētas karpas. Ir arī peldbaseins, tenisa korti, zirgu stallis, regulārs dārzs un oriģināla lieluma futbola laukums.

Šis nams ir vēsturisks ne tikai ar to, ka tajā mitinājies dziedātājs Rods Stjuarts ar ģimeni, Otrā pasaules kara laikā šeit apmeties arī britu premjers Vinstons Čērčils.

Roda Stjuarta sieva Penija Lankastere (45) norādījusi, ka ģimene šo īpašumu vēlas pārdot, lai būtu tuvāk bērnu skolai. Šobrīd viņi atjauno citu īpašumu Eseksas grāfistē. Šo 10 guļamistabu māju mūziķis iegādājās 2013. gadā, samaksājot par to 4.65 miljonus sterliņu mārciņu (5.55 miljoni eiro).

 

Stjuartam pieder īpašumi arī Palmbīčā, Floridā un Losandželosā, Kalifornijā.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press