Kalvītis, Pauls, Haritonovs... Viņi baudīja Ļepsa koncertu. FOTO
Viens no visietekmīgākajiem Krievijas šovbiznesa darboņiem Grigorijs Ļepss 2016. gada 27. jūlijā uzstājās Dzintaru koncertzālē Jūrmalā.
Slavenības
2016. gada 28. jūlijs, 14:22

Kalvītis, Pauls, Haritonovs... Viņi baudīja Ļepsa koncertu. FOTO

Jauns.lv

27. jūlija vakarā Dzintaru koncertzālē uzstājās pretrunīgi vērtētais Krievijas dziedātājs Grigorijs Ļepss. Ļepsu uzskata par pelnošāko darboni Krievijas šovbiznesā, taču dziedātāju vaino arī sadarbībā ar mafiju, kā rezultātā viņam atteiktas ASV un Lielbritānijas vīzas.

Ļepss, kurš vēl pavisam nesen sniedza koncertu Krievijas karavīriem Sīrijā, sakot, ka tādā veidā viņš atbalsta Krievijas militāro politiku, kas tiek īstenota “Krievijas varenības veicināšanai”, Jūrmalā jau uzstājās jūlija sākumā, piedaloties Laimas Vaikules festivālā “Rezndez-Vouz”. Savukārt trešdien viņš pulcēja ļaudis uz savu autorkoncertu – Dzintaru koncertzāle bija skatītāju pilna, un starp koncerta apmeklētājiem bija daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Tostarp Maestro Raimonds Pauls ar kundzi Lanu, aktrise Lilita Ozoliņa ar meitu Liliānu, ekspremjeri Aigars Kalvītis un Ainārs Šlesers, eksprezidents Valdis Zatlers ar dēlu Kārli, par reketa karali savulaik dēvētais Ivans Haritonovs, šovmenis Valters Krauze, režisors Andrejs Žagars, modele Elīza Kaurāte un citi.


Kasjauns.lv/FOTO: Dina Ikauniece