9 interesantas lietas, ko nezinājām par hercogienes Ketrīnas māsas līgavaini
2016. gada jūlijā Pipa Mildtone un Džeimss Metjūss paziņoja par saderināšanos. Abi tiekas nedaudz mazāk par gadu.
Slavenības
2016. gada 29. jūlijs, 04:49

9 interesantas lietas, ko nezinājām par hercogienes Ketrīnas māsas līgavaini

Jauns.lv

Nedaudz vairāk kā pirms nedēļas informējām, ka par saderināšanos paziņojusi Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa (Filipa) Midltone un viņas izredzētais Džeimss Metjūss. Ko mēs zinām par Pipas līgavaini?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par vienu no iekārojamākajām vecmeitām dēvētā Pipa Midltone nu  kļuvusi par līgavu. Pirms plašsaziņas līdzekļos parādās pirmie pieņēmumi par nākamgad gaidāmo kāzu svinību norises vietu un iespējamiem līgavas kleitas dizaina autoriem, iepazīsimies ar Pipas „apburošo princi” Džeimsu Metjūsu.

Džeimss strādā finanšu jomā

Saskaņā ar „International Business Times” rīcībā esošo informāciju, Džeimss Metjūss ir investīciju konsultatīvās kompānijas „Eden Rock Capital Management Group” izpilddirektors. Šo hedžfondu viņš nodibināja vairāk nekā pirms desmit gadiem. Raugoties uz Pipas Midltones iespaidīgo (un dārgo!) saderināšanās gredzenu, ir nepārprotams, ka Metjūsam bizness iet no rokas.

Abi ir lieli sporta fani

Pipa ir ļoti sportiska, un tāds ir arī Džeimss. Abi ir ņēmuši dalību pasaulē lielākajā distanču slēpošanas maratonā „Birkenbeiner” Norvēģijā, kā arī Zviedrijā notikušajā 47 jūdžu peldēšanas un skriešanas distancē. Kad abi nesporto paši, viņi aktīvi jūt līdzi citiem sportistiem. Šogad Pipa un Džeimss redzēti klātienē vērojam Vimbldonas tenisa turnīru.

Viņš ir vairākus gadus vecāks

Metjūss ir astoņus gadus vecāks par savu līgavu. Viņam ir jau 40 gadu, bet Pipai vien 32. Pāris satiekas nedaudz mazāk par gadu, lai gan īslaicīgs romāns viņus vienoja jau 2012. gadā. Kāzas abi plāno svinēt nākamgad.

Viņa ģimenei pieder viesnīcu bizness

Džeimsa vecāki Deivids un Džeina Metjūsi ir izsmalcinātās viesnīcas „Eden Rock Hotel” īpašnieki siltajā Sentbārtas salā. Pērn gadu miju tur atzīmēt devās arī Džeimss ar draudzeni Pipu.

Brālis ir realitātes šovu zvaigzne

Džeimsam ir brālis Spensers Metjūss. Viņu labi atpazīst tie, kas sekojuši līdzi realitātes šova „Made in Chelsea” norisei. Tajā tiek rādīts kā dzīvo britu divdesmitgadnieki, kas nākuši no turīgām un labi situētām ģimenēm. Spensers piedalījies arī realitātes šova „The Bachelor” britu versijā un īsu brīdi bijis redzams arī TV šovā „I’m A Celebrity, Get Me Out of Here”. Spenseram patīk būt uzmanības centrā, viņš intervijās vaļsirdīgi runājis par steroīdu lietošanu un plātījies ar cik daudzām sievietēm savas dzīves laikā jau pārgulējis.

Vecākais brālis miris

Džeimsa vecākais brālis Maikls traģiski gāja bojā 22 gadu vecumā, pēc tam kad bija kļuvis par jaunāko Lielbritānijas iedzīvotāju, kas uzrāpies Everesta smailē. Viņa ķermenis nav atrasts līdz pat šai dienai. Metjūsi pēc dēla zaudējuma nodibināja labdarības fondu „Michael Matthews Foundation”, kura mērķis ir skolu celtniecība attālās vietās.

Džeimsam ir arī māsa Nina.

Mācījās Ītonas koledžā, kur princis Viljams

Māsām Pipai un Keitai (Ketrīnai) Midltonēm ir kas kopīgs. Abas devušas priekšroku puišiem, kas mācījušies prestižajā Ītonas koledžā. Tajā skolojies gan princis Viljams, gan Džeimss Metjūss. Džeimss mācījās dažas klases augstāk nekā karaļnama pārstāvis.

Nekad nav studējis universitātē

Džeimss pēc koledžas neiestājās universitātē, viņš skolojās par biržas mākleri pie „Spear Leeds & Kellog”, kas tagad ir daļa no investīciju bankas „Goldman Sachs”.

Topošajiem radiniekiem no karaliskās ģimenes viņš patīk

Lai gan daudzi cerēja, ka hercogienes Ketrīnas māsai izveidosies romantiskas attiecības ar princi Hariju, tā nenotika. Taču pēc tam, kad Pipa bija paziņojusi par saderināšanos ar Džeimsu Metjūsu, princis Viljams un hercogiene Ketrīna oficiālajā paziņojumā pauda, ka ir ļoti gandarīti par šiem jaunumiem. Arī Pipas vecāki Maikls un Kerola Midltoni esot „ārkārtīgi saviļņoti” par gaidāmajām kāzām. „Viņi ir brīnišķīgs pāris un mēs vēlam viņiem kopā būt ļoti laimīgiem,” izteikušies Midltoni.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press