Jaroslavs noliedz aizdomas, ka vēlas kļūt par sievieti. FOTO
Lai arī cik sievišķīgi modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs neizskatītos, nesen notikušajā labdarības pasākumā dzīvnieku patversmē „Ulubele” Jaroslavs devās talkā, veicot vīrišķīgus darbus.
Slavenības
2016. gada 29. jūlijs, 05:31

Jaroslavs noliedz aizdomas, ka vēlas kļūt par sievieti. FOTO

Jauns.lv

Modelis un modes apskatnieks Jaroslavs Barišņikovs arvien vairāk sāk izskatīties pēc sievietes. Ļaudis, kas pēdējā laikā satikuši Jaroslavu, pat izsaka aizdomas, ka viņš lieto sievišķos hormonus, jo krietni izteiktāki kļuvuši viņa krūšu dziedzeri.

Jau agrāk modes blogeris līdzinājās sievietēm. Par to liecināja gan apģērbs, kuru viņš valkāja, gan ataudzētie, krāsotie mati, gan meikaps uz sejas, kā arī augstpapēžu apavu valkāšana, kas neapšaubāmi ir sieviešu garderobes sastāvdaļa. Bez visām šīm sievišķīgajām iezīmēm Jaroslavs tagad lepojas ar sievišķīgākām auguma aprisēm, proti, daudz izteiksmīgākām krūtīm. Ļaudis runā, ka modes blogeris lieto īpašos hormonus, kā rezultātā viņam sākušas augt krūtis.  Sarunā ar portālu kasjauns.lv Barišķikovs  par šo tēmu bija kategorisks un teica: „Tā tas nav un nebūs. Cilvēkiem, kas runā, ka vēlos kļūt par sievieti, ir lielas problēmas ar iztēli. Varbūt kāds ir arī pamanījis, ka pēdējā laikā man ir ataudzēti bārdas rugāji?” jautāja Jaroslavs.


Kasjauns.lv: Foto: Mārtiņš Ziders, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva