Dziedātāja Marta Grigale aprod ar māmiņas lomu
„Supernova” dalībniece Marta Grigale sagaidījusi pasaulē savu pirmdzimto.
Slavenības
2016. gada 30. jūlijs, 04:36

Dziedātāja Marta Grigale aprod ar māmiņas lomu

Jauns.lv

Konkursa „Supernova” dalībniece šonedēļ jau saņēmusi apsveikumus un laba vēlējumus no draugiem un saviem atbalstītājiem. Viņa sagaidījusi pasaulē pirmdzimto - meitiņu, kuru nosaukusi skaistā vārdā - Grieta.

Marta sociālajos tīklos saviem faniem priecīgo notikumu paziņoja trīs dienas pēc mazuļa nākšanas pasaulē: „Viņa ir šeit. Grēta Grigale. Ieraudzījusi pasauli 24. jūlija rītā 8:28. Paldies visiem par labajām domām un sveicieniem!”

Kad Marta vēl bija mazuļa gaidībās, viņa ļoti aktīvi sociālajos tīklos sekotājiem dalījās ar savām grūtnieces sajūtām un ik pa laikam arī fotogrāfijās atrādīja augošā vēdera aprises. Kad meitiņa mātes puncī bija jau krietni paaugusies, Marta rakstīja: „Šis gan dzirdēts arī no citām topošajām mammām, bet nudien, dažreiz liekas, ka puncī nevis maza princese, bet gan astoņi kustoņi.”

Sarunā ar portālu kasjauns.lv Marta atklāja, ka pēc meitas dzimšanas jūtas brīnišķīgi un ir ļoti laimīga. „Pamazām sāku aprast ar savu jauno - mātes lomu šajā dzīvē. Tas notiek pamazām un saprotu, ka ir jāapgūst daudz ko jaunu, gan mums vecākiem, gan dažas dienas vecajai meitiņai,” teic māmiņa. Marta piebilst, ka pēc meitiņas dzimšanas saņēmusi neskaitāmi daudz apsveikumus un laba vēlējumus. „Protams, ka es neskaitu cik cilvēki mani ar šo notikumu ir sveikuši, bet man liels prieks, ka viens tāds mazs kunkulītis var atnest tik daudz laimes, gan vecākiem, gan citiem cilvēkiem. Tas ir liels brīnumiņš,” nosaka Marta Grigale.

Konkursā „Supernova” iepazītā dziedātāja meitene Marta šopavasar izpelnījās divējādu attieksmi no „Supernovas” skatītājiem, jo viņa pēc iekļūšanas konkursa pusfinālā faniem atklāja, ka ir pirmdzimtā gaidībās. Daļa konkursa skatītāji sprieda, ka Martas grūtniecības atklāšana konkursa laikā ir veids, lai palielinātu savus reitingus, taču citi Martas lēmumu neslēpt prieku par gaidāmo ģimenes pieaugumu atbalstīja.

Marta Grigale - Choices (Supernova 2016 Semi Final) Kasjauns.lv/instagram.com