Šīm slavenībām vecāki bija ar netradicionālu orientāciju
Kas vieno Emiju Adamsu, Robertu de Niro un Džodiju Fosteri? Kāds no viņu vecākiem bija netradicionāli orientēts, tikai tolaik par to nebija pieņemts tik plaši runāt, kā tagad.
Slavenības
2016. gada 30. jūlijs, 14:06

Šīm slavenībām vecāki bija ar netradicionālu orientāciju

Jauns.lv

Laiku pa laikam kāds slavens aktieris vai mūziķis saņemas „iznākts no skapja” un publiski atzīties tajā, ka ir homoseksuāls. Daudz retāk dzirdēts par slavenajiem šovbiznesa industrijas pārstāvjiem, kuru vecāki bijuši geji.

Lai gan par netradicionālu orientāciju pieņemts runāt vien pēdējos gados, vairākiem slaveniem Holivudas aktieriem, mūziķiem kāds no vecākiem bijis homoseksuāli orientēts, tikai tas nav publiski daudz apspriests. Kādu uzaudzinājušas divas mammas, bet vēl kāds tik tikko pazinis savus geju vecākus. Kādai slavenai aktrisei ne tikai tēvs bijis gejs, viņa vēlāk apprecējusi vīru, kurš arī izrādījies homoseksuāls.

Aktrises Eimijas Adamsas vecāki izšķīrās, kad meitenei bija 11 gadu. Viņas mamma Ketrīna Adamsa pievērsās kultūrismam un uzsāka kopdzīvi ar citu sievieti, kas bijusi viņas mīļākā. Pēc vecāku šķiršanās Eimija kopā ar četriem brāļiem un divām māsām palika dzīvot pie tēva.

Holivudas leģendas Džūdijas Gārlendas tēvam Frenkam Gamam piemita jaunu vīriešu pavedēja slava. Kad aktrise pieauga, viņa apprecēja Vincentu Minelli, par kuru vēlāk arī baumoja, ka viņam labāk tīkot vīrieši.

Šīs un citas slavenības, kuru vecākiem piemita netradicionāla orientācija – galerijā!

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press