58 gadus vecā Melānija Grifita iziet sabiedrībā drosmīgā (caurspīdīgā) tērpā. FOTO
Melānija Grifita pārsteidz ar drosmīgu tērpa izvēli.
Slavenības
2016. gada 2. augusts, 05:16

58 gadus vecā Melānija Grifita iziet sabiedrībā drosmīgā (caurspīdīgā) tērpā. FOTO

Jauns.lv

Aktiera Antonio Banderasa (55) bijusī laulātā draudzene, aktrise Melānija Grifita (58), saviesīga vakara apmeklējumam Beverlihilsā izvēlējusies daļēji caurspīdīgu kleitu, kas akcentē viņas aizvien lielisko augumu.

Apmeklējot telekanāla „Hallmark” pasākumu Beverlihilsā, aktrise Melānija Grifita bija izvēlējusies zīmola „Barbara Casasola” kleitu ar atkailinātiem pleciem, kas ir šīs sezonas modes aktualitāte. Šāds tērps veikalos nopērkams par 1877 eiro. Daļēji caurspīdīgais audums, no kā darināta kleita, maz atstāja iztēlei – atsedzot aktrises kailo krūšu aprises un melno apakšveļu.

Melānija ļoti rūpējas par augumu un regulāri strādā sporta zālē. Taču par spīti tam, anonīmie komentētāji internetā velta aktrisei neglaimojošus vārdus. „Vairums cilvēku apgalvo, ka izskatos briesmīgi. Vēstījumi tviterī mēdz būt ļoti nežēlīgi,” žurnālam „Us Weekly” atzinusi Grifita. „Nezinu, vai tā ir taisnība, taču es daudz nodarbojos ar sportu. Man ir savs personīgais treneris, kura vadībā sportoju četras reizes nedēļā. Es apmeklēju arī karsto jogu.”

Interesanti, ka identisks tērps, kādā Melānija Grifita apmeklēja „Hallmark” pasākumu, pirms dažām nedēļām bija redzēts mugurā citai slavenībai. Šāda pat modeļa „Barbara Casasola” kleitu tikai baltā krāsā mākslas pasākuma apmeklējumam bija izvēlējusies hercogiene Ketrīna. Prinča Viljama sievas tērps nebija caurspīdīgs, taču izvēlētais kleitas modelis ļoti patika hercogienes faniem. Ketrīnas pielūdzēji un prese šo tērpa izvēli nodēvēja par „izaicinošu”, „koķetu” un pat „seksīgu”.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press