Apburošā Katrīna Valtere ar ģimeni atpūšas festivālā
Katrīna Valtere ar dzīvesbiedru Kasparu Poņemecki un divarpus gadus veco dēlu Kristoferu „LMT Summer Sound” Liepājas pludmalē vēroja, sēžot VIP zonā.
Slavenības
2016. gada 2. augusts, 09:33

Apburošā Katrīna Valtere ar ģimeni atpūšas festivālā

Jauns.lv

Uz festivālu „LMT Summer Sound” Liepājas pludmalē Katrīna Valtere ieradās ar dzīvesbiedru Kasparu Poņemecki un divarpus gadu veco dēlu, raksta žurnāls „Kas Jauns”.

Katrīna 2009. gadā, divus gadus pēc šķiršanās no sava vīra un meitas Luīzes tēva, nu jau bijušā basketbolista Sanda Valtera, pārcēlās uz dzīvi Liepājā, jo bija uzsākusi attiecības ar Liepājas ostas vides aizsardzības speciālistu Kasparu Poņemecki. Pēc sešu gadu kopdzīves Kaspars un Katrīna kļuva par vecākiem dēlam Kristoferam, kas pasaulē nāca 2015. gada 11. februārī. Aizvadītajā nedēļā trijotne kopā apmeklēja arī mūzikas festivālu.

Jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā arī fantastiski materiāli par to, cik pikantā stilā šovasar pilsētā iziet aktrise Agnesa Zeltiņa, ar kādām sajūtām uz Rio dodas staigājošā sporta enciklopēdija Anatolijs Kreipāns, un kas dzīvo Latvijas slavenākā ezera krastā.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders