Slavenības
2016. gada 2. augusts, 22:06

Maikla Duglasa dēls pēc 7 atsēdētiem gadiem iznāk no cietuma

Jauns.lv

Holivudas aktiera Maikla Duglasa vecākais dēls atbrīvots no cietuma, kur apmēram septiņus gadus izcieta sodu par narkotiku tirgošanu, pirmdien vēstīja ASV mediji.

37 gadus vecajam Kameronam Duglasam 2010.gadā tika piespriests piecu gadu cietumsods par metamfetamīna glabāšanu un tirgošanu. Duglasa sods tika pagarināts vēl par diviem gadiem, kad viņš atzina vainu mēģinājumā iedabūt cietumā heroīnu.

Maikla Duglasa un viņa pirmās sievas Daiendras Lūkeres dēlu bija paredzēts atbrīvot 2018.gadā. Tagad viņš mitinās rehabilitācijas centrā Ņujorkā, ziņo vietnes "E!Online" pārraide "ABS News".

Laikraksta "The New York Post" tenku sadaļa "Page Six" ziņo, ka Duglass plānojot sarakstīt grāmatu par uzaugšanu vienā no slavenākajām Holivudas dinastijām un to, kā viņš narkotiku dēļ nonāca cietumā.

"Oskarotais" Maikls Duglass bieži apciemoja dēlu cietumā. 2013.gadā, saņemot "Emmy" balvu par pianista Libereisa lomu televīzijas filmā "Behind the Candelabra", aktieris kritizēja ASV cietumu sistēmu.

"Vispirms es biju vīlies savā dēlā, taču tagad esmu vīlies sistēmā," viņš teica. "Ja gadās paklupt, tevi soda. Mans dēls gandrīz divus gadus pavadīja vieninieka kamerā."


LETA/Foto: Vida Press