"Tranzīta" Ralfs apprecas pēc 25 gadu kopābūšanas. FOTO
Ralfa Rubeņa un Ivetas Jasperes kāzas notika jaunās sievas dzimšanas dienā.
Slavenības
2016. gada 3. augusts, 10:51

"Tranzīta" Ralfs apprecas pēc 25 gadu kopābūšanas. FOTO

Jauns.lv

Grupas "Tranzīts" solists un dziesmu autors Ralfs Rubenis pēc 25 kopdzīves gadiem apprecējis mīļoto sievieti Ivetu Jasperi. Laulību ceremonija notika Madonas novada Dzimtsarakstu nodaļā divu liecinieku un abu bērnu Nika un Patrīcijas klātbūtnē.

„Vēlējāmies klusas kāzas, un tādas tās arī bija. Pēc 7. jūlijā notikušās sarakstīšanās devāmies uz Mārcienas muižu, kur mūs jauki uzņēma un jutām personīgu un sirsnīgu attieksmi,” stāsta Ralfs Rubenis.

Pēc kāzām jaunlaulātie nedevās medusmēneša ceļojumā, jo Ralfam vasara saplānota ar koncertiem gan Latvijā, gan Lielbritānijā un Īrijā. „Mums ceļojumu šogad pietiks,” nosaka mūziķis.

Ralfs ar Ivetu ir kopā 25 gadus un mīt savās bērnības mājās Stāmerienas pagastā. Ralfa sieva teic, ka ģimenei patīk dzīve laukos, turklāt Ralfs vienmēr lepojas ar savu dzimto pusi. „Pirms vairākiem gadiem, kad bija iespēja, nopirkām zemi blakus Stāmerienas ezeram, un tur tagad ceļam jaunu ģimenes māju, piepildām savu sapni. Mēs rūpējamies cits par citu, un tās emocijas, ko sniedz ģimene, mani piepilda,” pagājušā gada nogalē sacīja Iveta.

Grupa „Tranzīts” ar megahitu „Es nevaru būt balts” Kasjauns.lv / Foto: no Ralfa Rubeņa privātā arhīva