Slavenības ziedo džinsus bēgļiem! Vai esi gatavs maksāt 25 000 eiro? FOTO
Tiek prognozēts, ka supermodeles Keitas Mosas džinsi, ko apgleznojis dizainers Džonijs Dārs, izsolē varētu sasniegt 25 000 eiro lielu summu.
Slavenības
2016. gada 3. augusts, 16:32

Slavenības ziedo džinsus bēgļiem! Vai esi gatavs maksāt 25 000 eiro? FOTO

Jauns.lv

Vēlaties savā īpašumā džinsus, ko nēsājusi supermodele Keita Mosa? Vai varbūt aktrise Eva Longorija? Jeb dziedātāja Pinka? Tas šobrīd ir iespējams, ja vien būsiet gatavi šķirties no iespaidīgas naudas summas, kuru vēlāk ziedos, lai palīdzētu bēgļiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vairākas sabiedrībā populāras modeles, aktrises un dziedātājas piekritušas piedalīties labdarības projektā „Jeans for Refugees” („Džinsi bēgļiem”), kura mērķis ir savākt līdzekļus, lai palīdzētu bēgļiem. Slavenības aicinātas ziedot savus džinsus. Modes dizainers Džonijs Dārs katru bikšu pāri apglezno un piedāvā to iegādāties izsolē. Tas gan nebūs lēts prieks, pagaidām tiek prognozēts, ka supermodeles Keitas Mosas džinsu bikses nākamajam to īpašniekam varētu izmaksāt 25 000 eiro.

„Viss sākās kā neliels sapnis, vēloties paveikt ko nedaudz atšķirīgu darbā, ko ikdienā daru,” norāda dizainers Dārs. „Vēlējos radīt kaut ko dvēselei. Viss turpmākais bija iespējams vien pateicoties dāsnām dvēselēm, kuras piekritušas piedalīties šajā projektā. Jūsu atbalsts man nozīmē neizsakāmi daudz un daudz nozīmē arī pasaulei. Jo sanākot kopā cēla mērķa vārdā, ir iespējams veikt milzīgas izmaiņas.”

Projekts turpināsies līdz šā gada oktobrim. Šobrīd tajā piekritušas piedalīties jau aptuveni 100 slavenības.

Galerijā – slavenību džinsi, kas šobrīd jau pieejami izsolē vietnē „catawiki”. Projekta autori sola, ka nākamie džinsi drīz sekos.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press