Trakā pasaule
2016. gada 3. augusts, 19:00

Panika kūrortā Spānijā: cilvēki slēpjas no "teroristiem" zem restorānu galdiem. VIDEO

Jauns.lv

Pamatīga panika otrdienas vakarā izcēlusies Spānijā, kur vācu tūristi, sarīkojot skaļu jandāliņu, lika cilvēkiem domāt, ka notiek terorakts.

Medijs "The Local" ziņo, ka incidents noticis kūrortā Katalonijā, kur aptuveni desmitos vakarā piekrastes restorānu rajonā, kā liecina sākotnējā informācija, tūristi no Vācijas vicinājušies ar ieročiem līdzīgiem priekšmetiem un bļāvuši.

Pamanot notiekošo un domājot, ka kļuvuši par terorakta aculieciniekiem, cilvēki sākuši mukt no ļaužu pārpildītās promenādes, izraisot pamatīgu haosu un grūstīšanos.

Galu galā izrādījies, ka panikas izraisītāji nesuši statīvus un pozējuši, tēlojot, ka viņi ir slavenības, kas nonākušas paparaci varā.

Notikušajā ievainojumus guvuši vismaz 11 cilvēki, savukārt viens vīrietis panikas dēļ piedzīvojis sirdslēkmi.

Pēc incidenta policija aizturēja visus piecus tūristus no Vācijas, lai liktu viņiem stāties tiesas priekšā. Vāciešus apsūdz panikas radīšanā.

Aculiecinieki tikmēr ziņo, ka atpūtnieki, kas tobrīd vakariņojuši restorānos, sāka slēpties zem galda. Policija gan ātri iejaucās un informēja cilvēkus, ka notikušais ir tik vien kā viltus trauksme, lūdzot cilvēkus saglabāt mieru.

Aculiecinieka video:

Vēl kāds aculiecinieka video:

Kasjauns.lv/Foto:EPA/LETA