Nu beidziet! Vai tiešām AC/DC laikmets beigsies pēc 10 koncertiem?
Jangs: "Mēs bijām apņēmušies pabeigt turneju. Kas to lai zina, kā es jutīšos pēc tam."
Slavenības
2016. gada 4. augusts, 08:50

Nu beidziet! Vai tiešām AC/DC laikmets beigsies pēc 10 koncertiem?

Jauns.lv

Ģitārists Anguss Jangs izteicies, ka neesot drošs par austrāliešu smagā roka grupas AC/DC nākotni pēc koncertturnejas beigām, vēsta britu laikraksts "The Guardian".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

1973.gadā dibinātā grupa pēdējo divu gadu laikā zaudējusi četrus dalībniekus. Viens no tiem bija solists Braiens Džonsons, ko jaunākajā koncertturnejā aizstāj rokgrupas "Guns N' Roses" vokālists Aksels Rouzs.

"Mēs bijām apņēmušies pabeigt turneju. Kas to lai zina, kā es jutīšos pēc tam," intervijā mūzikas žurnālam "Rolling Stone" teica Jangs. "Ja esi parakstījies un kaut ko solījis, tad beigās vienmēr pārņem laba sajūta, ka esi izpildījis solīto."

2014.gadā AC/DC veselības problēmu dēļ pameta ģitārists Malkolms Jangs, kā arī grupa pārtrauca sadarbību ar bundzinieku Filu Radu pēc tam, kad viņš Jaunzēlandē tika notiesāts par nāves draudu izteikšanu un narkotiku glabāšanu.

Šī gada martā Džonsons pārtrauca koncertēt ar AC/DC, jo ārsti brīdināja mūziķi, ka, turpinot uzstāties, viņš riskējot kļūt pilnīgi nedzirdīgs.

Savukārt jūlijā Klifs Viljamss, kurš grupā kopš 1977.gada spēlē basģitāru, paziņoja par "izstāšanos no koncertiem un ierakstiem" pēc tagadējās turnejas beigām.

AC/DC "Rock or Bust" koncertturnejā atlikuši vēl desmit koncerti dažādās ASV pilsētās.

LETA/Foto: EPA/LETA