Kardašjanu māte cietusi baisā avārijā. Meita noliedz, ka sēdējusi pie stūres un telefonā čatojusi. FOTO
Šur tur ziņu avotos parādījusies informācija, ka avārijas brīdī pie stūres sēdējusi Krisas Dženeres jaunākā meita Kailija un paralēli čatojusi mobilajā tālrunī. Viņa to noliedz – mamma savā tikai nedēļu vecajā „Rolls-Royce” bijusi viena.
Slavenības
2016. gada 4. augusts, 13:50

Kardašjanu māte cietusi baisā avārijā. Meita noliedz, ka sēdējusi pie stūres un telefonā čatojusi. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu realitātes šova zvaigžņu māsu Kardašjanu māte un menedžere Krisa Dženere trešdien netālu no mājām Kalifornijā cietusi autoavārijā. Pamatīgi sasists viņas nedēļu vecais „Rolls-Royce” auto, ko Dženere iegādājusies par 250 000 ASV dolāriem. Daudzi pārmet, ka avārijā vainojama meita Kailija Dženere.

Pēc avārijas 18 gadus vecajai Kailijai Dženerei nākas taisnoties, ka viņa avārijas brīdī nav sēdējusi pie stūres un čatojusi tālrunī instalētajā vietnē „Snapchat”. Kailija sociālajos tīklos dievojas, ka viņa neesot vadījusi šo auto. Viņa pat neesot bijusi mašīnā!

Pēc baisā ceļu satiksmes negadījuma nekavējoties ieradušies mediķi un veikuši cietušo izmeklēšanu. Krisai Dženerei konstatēta lauzta rokas locītava.

Saskaņā ar interneta portāla TMZ rīcībā esošo informāciju, perlamutra zaļais "Prius" nogriezis ceļu Krisas Dženeres vadītajam auto, šķērsojot krustojumu pie sarkanās gaismas. Savukārt citi ziņu avoti vēsta, ka pie stūres avārijas brīdī sēdējusi Krisas jaunākā meita Kailija Dženere, kas „ar vienu roku un vienu aci” darbojusies mobilajā tālrunī.

Kāda no Kailijas sociālo tīklu sekotājām atzīmējusi šo stāstu un apvaicājusies Kailijai: „Vai tā ir taisnība? Vai tu vadīji auto? Esmu apmulsusi. Nekam neticēšu līdz tu pati visu izstāstīsi.”

18 gadus vecā Dženere nekavējoties reaģējusi uz šo vēstījumu. „Ak-mans-Dievs, nē!!!” – kategoriski noliegusi Kailija. „Tur bija tikai mana mamma. Tā ir mammas mašīna. Es steidzos pie viņas notikuma vietā, lai būtu līdzās, jo viņa bija viena.”

Kailija arīdzan norādījusi, ka apmulsusi par citu fanu pausto līdzjūtību. „Kailija Dženere, cerams, ka ar tevi viss ir labi, dzirdēju par negadījumu,” rakstīja kāda fane.

„Es neesmu iesaistīta negadījumā. Viss ir kārtībā,” norādījusi realitātes šova zvaigzne.

„Kailija, vai viņa bija viena mašīnā,” taujā kāds cits. „Jā, mana mammīte,” atbildējusi Kailija, pievienojot raudošu smailiju.

Avārija radījusi nopietnus bojājumus Krisas Dženeres baltā „Rolls-Royce” priekšpusei. Sadursmes trieciena rezultātā nostrādājuši arī abi gaisa spilveni. Pie Krisas negadījuma vietā atsteidzās mīļotais vīrietis Korijs Gambls un znots, meitas Kimas Kardašjanas vīrs, reperis Kanje Vests. Pie mammas nekavējoties atskrēja arī meitas Kailija Dženere un Hloja Kardašjana.

Sarunā ar „E! News” Krisa atzinusi, ka ir „šokēta” un ka viņai sāp „roku locītavas”, taču viņa arīdzan optimistiski norādījusi, ka „viss ir kārtībā”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press