Slavenības
2011. gada 27. maijs, 08:40

Vitai Baļčunaitei savs dziesmu albums

Jauns.lv

Drīzumā klajā nāks raidījuma „Mājokļa jautājums” vadītājas, aktrises Vitas Baļčunaites dziesmu albums „Rasas lāsē mīlestību lieku”, kurā ar jauno izpildītāju Mārtiņu Rusku viņa iedziedājusi komponista Māra Lasmaņa dziesmas.

Komponista Māra Lasmaņa 50 gadu jubilejas koncerts un albuma „Rasas lāsē mīlestību lieku” prezentācija izskanēs Rīgas Latviešu biedrības Zelta zālē 9. jūnijā pulksten 20.00. „Rasas lāsē mīlestību lieku” ir dziesmu programma aktrises Vitas Baļčunaites un dziedātāja Mārtiņa Ruska izpildījumā. Koncertā jaunas, vēl nedzirdētas, košas, smeldzīgas, rotaļīgas, sirsnīgas un dvēseliskas dziesmas par būtiskāko vērtību cilvēku savstarpējās attiecībās – mīlestību. Dziļi izjusto dziesmu vārdu autores ir dvīņu māsas Zenta Gavrilova un Zitta Voiciša.

Otrajā daļā uzstāsies jubilejas koncerta īpašie viesi: Zane Jančevska, Indra Lintiņa, Inguna Kalniņa un Andris Daņiļenko. Mākslinieku sniegumā – dziesmas ar Imanta Ziedoņa, Ojāra Vācieša, Ārijas Elksnes, Pētera Brūvera un Astrīdas Tabūnes vārdiem. Skanēs dziesmas, kas savulaik sacerētas tieši viņiem, darbojoties muzikālā kopā, kas bija pazīstama ar nosaukumu “Jasliņas brigāde”.

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes