Vai Džonija Depa dēls ir līdzīgs tēvam? FOTO
Kuram no vecākiem vairāk līdzinās Džonija Depa un Vanesas Paradī dēls Džeks?
Slavenības
2016. gada 5. augusts, 17:34

Vai Džonija Depa dēls ir līdzīgs tēvam? FOTO

Jauns.lv

Pirms dažām dienām Holivudas aktiera Džonija Depa un viņa bijušās partneres franču dziedātājas, modeles un aktrises Vanesas Paradī dēls Džeks manīts Losandželosas ielās kopā ar draugiem. Vai 14 gadus vecais tīnis līdzinās savam slavenajam tēvam?

Kopdzīves laikā Džonijs Deps un Vanesa Paradī ļoti sargāja savu tolaik vēl mazo bērnu privātumu un liedza viņus fotografēt. Tikai retais paparaci bija nofotografējis ģimeni visu kopā izejam sabiedrībā. Tagad, kad bērni jau paaugušies, arī vecāki no preses uzmanības viņus vairs tā nesargā. Depa un Paradī meita Lilija Rouza Melodija pat izvēlējusies publisku karjeru, kļūstot par modeli. Viņas fotogrāfijas tagad apskatāmas bieži, taču dēls Džeks aizvien redzēts reti. Pirms dažām dienām 14 gadus vecais puisis kopā ar draugiem atpazīts Losandželosas ielās. Viņš nesen kā mainījis frizūru un savus tumšos matus izbalinājis blondus.

Fanu domas dalās par to, vai Džeks vairāk līdzinās mammai vai tēvam. Vieni apgalvo, ka viņš izskatās pēc Džonija Depa, turpretī citi dedzīgi aizstāv savu viedokli, norādot, ka līdzība ar Vanesu Paradī esot krietni izteiktāka.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press