Kā izskatās īsta zvaigzne tramvajā? FOTO
Prāgas aplūkošanai popzvaigzne Rianna izvēlējās retro tramvaju, ko bija noīrējusi tikai sev un pavadošajai svītai. Tramvajam pa pēdām sekoja arī virkne miesassargu melnās automašīnās.
Slavenības
2016. gada 6. augusts, 12:08

Kā izskatās īsta zvaigzne tramvajā? FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Rianna (28) devusies koncertturnejā uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu. Tur viņa pa pilsētas ielām izvizinājusies arī retro tramvajā, bet darījusi to superzvaigznes cienīgi!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ne reizi vien dzirdēts, ka arī pirmā lieluma superzvaigsnes izmanto sabiedrisko transportu. Tā, piemēram, kanādiešu rokeris Braiens Adamss, kura galvenā mītnes vieta ir Londona, Lielbritānijas galvaspilsētā regulāri izvēlas pārvietoties ar metro vai autobusu, atzīstot, ka sastrēgumi ir pārlieku lieli, lai tērētu laiku, cenšoties kaut kur nokļūt ar personīgo automašīnu.

Arī dizainere Viktorija Bekhema, kas vienmēr un visur radusi doties ar auto, dažkārt izdara izņēmumus. 2014. gada nogalē viņa uz sava modes preču veikala atklāšanu Mančestrā brauca ar vilcienu.

Arī kaprīzā dīva Meraija Kerija, kura pie viesnīcas reiz nekāpa ārā no limuzīna, kamēr pie ieejas nebija izritināts sarkanais paklājs, zina, kā braukt ar sabiedrisko transportu. Pirms diviem gadiem, ģērbusies garajā vakarkleitā, dziedātāja Ņujorkā ar metro devās uz labdarības pasākumu.

Arī popzvaigzne Rianna pirms dažiem gadiem vēl neiebilda ātrākai nokļūšanai galamērķī izmantot metro. Nesen dziedātāja apmeklējusi Čehijas galvaspilsētu un izteikusi vēlmi apskatīt pilsētu. Prāgas apskatei viņa izvēlējusies romantisko retro tramvajiņu. Taču viņa ekskursijā nedevās vis kopā ar citiem tūristiem. Rianna tramvaju noīrējusi tikai sev un savai pavadošajai svītai. Vizinoties pa pilsētu dīva malkoja šampanieti. Savukārt tramvajam visu laiku sekoja piecas melnas „Mercedes” automašīnas ar popzvaigznes miesassargiem.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press