250 000 par reizi! Beidzot noskaidrots, cik tad īsti pelna Pugačova un viņas ģimenīte
Šajā gadumijā Alla Pugačova un Maksims Galkins nestrādāja. Viņi Jaungadu sagaidīja mājās draugu lokā.
Slavenības
2017. gada 13. janvāris, 05:43

250 000 par reizi! Beidzot noskaidrots, cik tad īsti pelna Pugačova un viņas ģimenīte

Jauns.lv

Izrādās, humorista Maksima Galkina pakalpojumi ir aptuveni piecas reizes lētāki par Krievijas estrādes karalienes Allas Pugačovas prasībām pēc maksas par padarīto.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Krievijas žurnālisti noskaidrojuši, ka par uzstāšanos privātās ballītēs Alla prasa „nieka” 250 000 eiro, un par šo naudiņu Pugačova gatava gan tostus teikt un atrakcijas vadīt, gan arī kādu dziesmu (pēc klienta izvēles un pieprasījuma) nodziedāt. Tikai viens Allas nosacījums – primadonna piedalās pasākumos, kas notiek Maskavā. Pieprasījums pēc Pugačovas ir tik liels, ka izveidojusies pat rinda uz Allas pakalpojumiem, un viņa nekautrējas aicinoši koķetēt: „Bet jūs mani pārsteidziet ar naudu!” Salīdzinot ar Allu, viņas vīra Maksima Galkina honorārs ir niecīgs – viņš par jokiem un parodijām prasa vien 50 tūkstošus eiro.

Tādas summas Pugačova un Galkins pieprasot, jo kaimiņvalsts šovbiznesa slavenākais pāris arī pamatīgi tērējas. Piemēram, par meitas Ļizas un dēla Harija audzināšanu. Trīs gadus vecos dvīņus mājās pieskata divas aukles, kuras katru mēnesi saņem pa 3000 eiro. Bērni tiek vesti arī uz elitāru franču bērnudārzu, kur mazuļi apgūst divas svešvalodas un mūzikas instrumentu spēli, kā arī mācās zīmēšanu, horeogrāfiju, dziedāšanu. Bērnudārzs vecākiem izmaksā aptuveni 10 tūkstošus eiro mēnesī.

Pamatīga summiņa iziet arī Galkina un Pugačovas īpašuma uzturēšanai Grjazi ciematiņā – pilī ir pieci stāvi, pazemes garāža, liels baseins un pat neliels teātris ar skatuvi. Teritorijā ir arī viesu māja un saimniecības ēka palīgstrādniekiem. Protams, lai visu šo milzīgo īpašumu uzturētu kārtībā, Pugačovai un Galkinam vajadzīgi palīgi. Viņiem ir mājkalpotāja, kura saņem 1500 eiro, kā arī pavāri, šoferi un koncertu direktori, par kuriem mēnesī nākas samaksāt 8000 eiro. Bet pašas mājas uzturēšanai un apsardzei jātērē vairāk nekā 4000 eiro.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram.com, Sputnik/Scanpix/LETA