Kailijai Minogai varen interesants 243 eiro vērts peldkostīms. FOTO
Atpūtai uz ūdens Kailija izvēlējusies zīmola „Lisa King London” radītu peldkostīmu ar garajām piedurknēm. Brīvdienās viņa devusies kopā ar savu saderināto Džošu Sassu (attēlā) un dažiem draugiem, kuru vidū bija arī itāliešu modes mākslinieks Domeniko Dolče.
Slavenības
2016. gada 7. augusts, 12:27

Kailijai Minogai varen interesants 243 eiro vērts peldkostīms. FOTO

Jauns.lv

Austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga (48) ar līgavaini aktieri Džošua Sassu (28) un dažiem draugiem devusies brīvdienās uz gleznaino Portofino Itālijā. Atpūtai uz jahtas un peldēm jūrā dziedātāja izvēlējusies ļoti neparasta dizaina peldkostīmu.

Austrāliešu dziedātājai Kailijai Minogai ir lieliska figūra, ko popzvaigzne bieži mēdz izcelt miniatūros tērpos. Taču atpūtai uz jahtas viņa nebija izvēlējusies bikini, bet gan daudz neierastāka dizaina peldkostīmu, turklāt ar garajām piedurknēm. Šo pludmales tērpu darinājis zīmols „Lisa King London”. Tāds nopērkams par 205 sterliņu mārciņām (243 eiro).

Lisas Kingas darinājumi iemanto aizvien lielāku popularitāti, pateicoties modes mākslinieces neparastajiem dizainiem un oriģinālajai materiāla apdrukai.

Pirms 2013. gadā nodibināt savu pašas zīmolu, modes māksliniece veidojusi auduma apdrukas rakstus tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā „Issa”, „Armani” un „Diane Von Furstenberg”. Viņa bija arī Kailijas Minogas radošā direktora Viljama Beikera „labā roka”.

Lizas Kingas darinājumus iecienījušas tādas ekstravagantas slavenības kā aktiera Roberta Patinsona līgava mūziķe FKA Twigs un britu dziedātāja un komponiste Džesika Vēra.

„Liza Kinga ir Londonā strādājoša rakstu dizainere, kura pasauli redz grafisku vīziju veidā,” tā ar mākslinieci iepazīstināts viņas pašas mājaslapā. Liza saviem darbiem iedvesmojas no ceļojumiem, literatūras un mūzikas, kā arī no bērnības, ko pavadījusi dienvidaustrumu Āzijā un gadiem, ko aizvadījusi kā dejotāja.

Lizas bērnība pagāja Reilija pludmalē Taizemē, tāpēc viņa radījusi peldkostīmu kolekciju, kuru dizains un apdruka atgādinātu pludmales stilu viņas dzimtajā zemē. Arī Kailijas izvēlētais spilgto krāsu peldkostīms ir no šīs pērn izdotās kolekcijas.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press