Pēc šķiršanās Lady Gaga vairs nenēsā krūšturi. FOTO
Dziedātāja Lady Gaga tik ļoti nodevusies darbam, ka izgājusi ielās, aizmirstot uzlikt krūšturi zem sava caurspīdīgā topiņa.
Slavenības
2016. gada 7. augusts, 16:32

Pēc šķiršanās Lady Gaga vairs nenēsā krūšturi. FOTO

Jauns.lv

Pēc šķiršanās no līgavaiņa, aktiera Teilora Kinija (35), ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga (30) cenšas būt aizņemta darbos, un tā vien šķiet, ka šajā aizņemtībā aizmirsusi par krūšturi. Viņa izgājusi no ierakstu studijas caurspīdīgā topiņā zem kura skaidri bija saskatāmas mūziķes kailās krūtis.

Dziedātāja Lady Gaga todien Ņujorkā ilgas stundas pavadīja ierakstu studijā, strādājot pie jaunā albuma. Kad viņa iznāca no studijas telpām, kur mūziķi sagaidīja fotogrāfu pulks, pirmais, ko visi ievēroja bija caurspīdīgais topiņš, zem kura nekā nav. Popzvaigzne bija ģērbusies melnos plēstos džinsos un ērtā topiņā, kas izrādījās pārāk caurspīdīgs, lai tādu nēsātu bez pienācīgas apakšveļas.

Lady Gaga jeb īstajā vārdā Stefānija Džermanota, tikai aizvadītajā nedēļā atklāti komentējusi šķiršanos no sava „dvēseļu biedra” Teilora Kinija. Popzvaigzne norādījusi, ka abu piesātinātie darba grafiki un mīlas dzīve, kas pielīdzināma amerikāņu kalniņiem, radījusi spriedzi abu piecus gadus ilgušajās attiecībās. „Mēs ar Teiloru vienmēr esam ticējuši, ka esam dvēseļu biedri,” sociālajos tīklos raksta Lady Gaga. „Līdzīgi kā visiem pāriem, arī mūsu attiecībās ir savi kāpumi un kritumi, un šobrīd esam vienojušies par pārtraukumu. Mēs abi esam ambiciozi mākslinieki, kas cer visu sakārtot arī esot tālu prom un saskaņojot piesātinātus darba grafikus, lai varētu dalīties neviltotajā mīlestībā, kāda mums vienmēr bijusi. Lūdzu, uzmundriniet mūs. Mēs esam tādi paši kā visi un patiesi mīlam viens otru.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas