Igaunijā Ralfiņš saņem ovācijas, uzstājoties ratiņkrēslā. FOTO
„Ļoti patīkami, ka publikai tieši šī trauma izraisīja lielas simpātijas un koncerts aizgāja uz „urrā”,” priecājas Eilands.
Slavenības
2016. gada 8. augusts, 08:45

Igaunijā Ralfiņš saņem ovācijas, uzstājoties ratiņkrēslā. FOTO

Jauns.lv

Grupas „PeR” mūziķis Ralfs Eilands nedēļu pēc kājas operācijas uzstājās Baltijā lielākajā deju mūzikas festivālā „Weekend Festival Baltic”, Pērnavas pludmalē, Igaunijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uz skatuves viņš bija ratiņkrēslā. Mūziķis portālam Kasjauns.lv pavēstīja: „Februārī, kad biju ceļojumā Indijā, nogāzos no rollera un traumēju kreisajai kājai menisku. Man jau izsenis bija problēmas ar ceļiem, tādēļ nolēmu beidzot aiziet pie daktera. Veicu operāciju.”

Vien nedēļa ir pagājusi pēc operācijas, bet mūziķis ar grupu „PeR” jau devās uz Igauniju. „Kāja baigi nesāp, viss pagaidām veiksmīgi dzīst, tāpēc varu arī tā prātīgi uzstāties. Uz skatuves krēslā, reizēm pieceļos, atstutējoties pret kruķi. Esmu no sirds laimīgs, ka beidzot tiku ārā no mājas. Turpmāko mēnesi visi koncerti man būs šādi,” sacīja Ralfs.

Mūziķis bilst, ka šis stāvoklis ir ekskluzīvs, kas savā ziņā publikai pat ļoti patīk. „Man arī bija piedzīvojums. Pirmo reizi varēju uz skatuves vicināt kruķus,” savu uzstāšanos ar humoru atminas grupas „PeR” līderis.

 

Kasjauns.lv / Foto: Linda Rutule