Krievijā apcietina meiteni, jo viņa pārāk ilgi nosēdēja uz poda
Tualetes darbiniece gan stāsta, ka meitene labierīcībās pavadīja vairāk nekā stundu un uzvedās ļoti rupji, kad darbiniece viņu uzrunāja caur tualetes durvīm.
Trakā pasaule
2016. gada 8. augusts, 20:29

Krievijā apcietina meiteni, jo viņa pārāk ilgi nosēdēja uz poda

Jauns.lv

Pagalam dīvains atgadījums noticis Piemaskavā, kur aizturēta kāda jauniete, kas pārāk ilgu laiku bija pavadījusi tualetē, vēstī Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

Jauniete nonāca policijas iecirknī pēc tam, kad maksas tualetes dežurante izsauca policiju, jo viņu sadusmoja, ka aizņemtās tualetes dēļ tiek pazaudēti klienti.

Aizturētā tikmēr medijiem atklāja, ka todien brauca mājās, taču pēkšņi sajuta asas sāpes vēderā, tāpēc izkāpa no elektrovilciena un devās uz publisko tualeti, kur pavadīja aptuveni 30 minūtes.

Kamēr sieviete uzturējās labierīcībās, viņa paguva arī piezvanīt savam draugam, lūdzot, lai tas atbrauc viņai pakaļ ar automašīnu, taču īsi pēc tam durvīs sāka lauzties tualetes darbiniece, kura pieprasīja, lai jauniete nekavējoties dodas prom, jo aizņemtās tualetes dēļ tiek zaudēti klienti.

Jauniete pastāstīja, ka patiesībā viņai notika hroniskas saslimšanas saasinājums, ko parasti pavada spazmas vēderā:

"Es viņai paskaidroju, ka nekādā veidā nevaru uzreiz iziet ārā no kabīnes, jo slikti jūtos, taču sievieti tas neatturēja izsaukt policiju."

Notikuma vietā atbraukušie policisti sagaidīja, kad meitene iznāks no tualetes, pēc kā viņu nogādāja iecirknī. "Man noņēmām pirkstu nospiedumus, iekļāva tos datubāzē un visu laiku draudēja veikt man narkotisko vielu ekspertīzi, bet to neizdarīja," meitene pastāstīja intervijā Krievijas medijiem.

Kamēr meitene atradās policijas iecirknī, likumsargi divreiz izsauca ātro palīdzību, taču neļāva mediķiem jaunieti hospitalizēt.

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums