Ainaram Virgam tā dumji sanāk ar "Colt" koncertu Ogrē
Ainars Virga sabēdājies, ka viņam aplam nelāgi sanāca un plānotās uzstāšanās dēļ sanāca apmeklēt vien grupas „Colt” koncerta noslēguma ballīti.
Slavenības
2016. gada 9. augusts, 05:46

Ainaram Virgam tā dumji sanāk ar "Colt" koncertu Ogrē

Jauns.lv

Liepājas mūziķis Ainars Virga sociālajos tīklos nācis klajā ar bēdu sagrauzta cilvēka atvainošanos, kāpēc viņš, kā iepriekš solīts, tomēr nepiedalījās pagājušās nedēļas nogales grupas „Colt” koncertā Ogrē.

„Esmu ļoti sagruzījies, ka man bija jāpiedalās „Colt” koncertā un es, ne savas vainas dēļ, tur neierados!!!:( . Lieta tāda, ka 16.00. Ogrē biju uz „soundcheck”, tūlīt pēc tam aizbraucu uz Dziesminieku saietu (Jaunpiebalgas raj.), kur "ārpus rindas" izpildīju savu paredzēto programmu, un ātri devos atpakaļ uz Ogri - uz „Colt” koncertu, jo biju uzaicināts piedalīties kā īpašais viesis. Par to jutos ļoti lepns un pagodināts.

Bet atpakaļceļā iesnaudos (bijām izbraukuši agri no Liepajas), lai koncertā ar svaigiem spēkiem būtu gatavs savam uznācienam.

Kā izrādījās, šoferis, kuru biju nolīdzis braucienam, nebija pietiekami pieredzējis un tas viņam bija 1. brauciens pa "to galu" – bez stūrmaņa netika galā ar uzdevumu (arī GPRS bija izslēgts).

Tā es pamodos no snaudiena, un skatos, ka tūdaļ būsim Rīgā. Nu tad griezāmies apkārt un braucām uz afterparty...!!!:). Un tā: ES ĻOTI, ĻOTI LŪDZU PIEDOŠANU ĻAUDĪM, KURI BIJA IERADUŠIES, LAI DZIRDĒTU UN REDZĒTU MANU VEIKUMU KONCERTA "ATSVAIDZINĀŠANĀ"....!!!! VĒLREIZ ĻOTI ATVAINOJOS!!! Ar cieņu AINARS VIRGA!!!

P.S. Tiekamies 27.08.16. Liepājā „LĪVU” 40 gadu svinībās koncertdārzā "Pūt vējiņi" !!!!! Centīšos "atstrādāt" arī par šo negadījumu!!! R'N'R forever!!!”

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva