Miljonāram Krūmiņam 73 gados pēkšņi uzrodas 35 gadus veca meita
Jūlijs Krūmiņš teic, ka par meitas uzrašanos bijis tik pārsteigts, ka viņu pat nav nobildējis. „Viņa ir nu ļoti, ļoti līdzīga manas māsas Intas Astratovas mazmeitai Santai,” teic Jūlijs.
Slavenības
2016. gada 9. augusts, 06:31

Miljonāram Krūmiņam 73 gados pēkšņi uzrodas 35 gadus veca meita

Jauns.lv

Jūlijs Krūmiņš (73) atzīst, ka Pērtiķa gads viņa dzīvē ienesis īstus brīnumus. Lielākais no tiem – no ārzemēm viņam uzradusies 35 gadus veca meita, par kuras eksistenci uzņēmējs līdz šim nenojauta.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirms dažām nedēļām Jūlijs saņēma telefonzvanu no kādas svešas sievietes, ārzemnieces. „Man mēdz zvanīt visādi cilvēki par dažādām lietām – gan par biznesu, gan lūdzot palīdzību, gan par daudz ko citu. Sieviete, kas man piezvanīja šoreiz, lūdza tikšanos. Daudzreiz svešiniekiem atsaku, bet viņas balss šķita tik patīkama. Šoreiz mana ziņkārība bija lielāka par piesardzību un aizņemtību, un mēs norunājām satikšanos kādā Rīgas restorānā. Dāmas vizuālais iespaids bija satriecošs, bet savu patiku, protams, centos neizrādīt. Domāju pie sevis – vai, cik jauks „zaķis” mani ir uzaicinājis uz randiņu... Te pēkšņi, pusdienas ēdot, viņa man saka: „Krūmiņa kungs, mana mamma teica, ka jūs esat mans tēvs!”

Jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā Jūlijs Krūmiņš stāsta par savu delverīgo dabu, to, kādas turpmāk būs attiecības ar pēkšņi uzradušos meitu, un to, ko Jūlijs nožēlo, atminoties jaunības dienās sastrādāto.


Kasjauns.lv / Foto: Inta Mengiša no Jūlija Krūmiņa privātā arhīva