Pavāra Džeimija Olivera ģimenē piedzimis piektais bērns. Svarā kā 16 sviesta paciņas. FOTO
Svētdien pasaulē nācis šefpavāra Džeimija Olivera un viņa kundzes Džūlzas piektais bērns.
Slavenības
2016. gada 9. augusts, 12:50

Pavāra Džeimija Olivera ģimenē piedzimis piektais bērns. Svarā kā 16 sviesta paciņas. FOTO

Jauns.lv

Populārais britu šefpavārs un TV personība Džeimijs Olivers (41) ar sociālo tīklu starpniecību pavēstījis priecīgos jaunumus: viņa ģimenē piedzimis piektais bērns. Brālīša nākšanā pasaulē līdzās bijušas arī divas vecākās meitas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džeimijs Olivers ir bagāts tēvs. Abi ar sievu Džūlzu (41) ir piecu bērnu vecāki. Viņiem ir trīs meitas un divi dēli. Pastarītis nācis pasaulē aizvadītajā svētdienā. „Tas tikko ir noticis, draugi!! Tas ir MAZS PUISĪTIS!! Visi Oliveru ģimenē ir ļoti pārsteigti un pārlaimīgi,” priecīgos jaunumus „Instagram” blogā vēstīja šefpavārs. „Viņš ieradās sveiks un vesels, mamma bija patiesi, patiesi lieliska, neticami rāma. Bija dabiskas dzemdības. Divas manas vecākās meitas varēja ienākt brīdī, kad mazulis dzima, kas ir apbrīnojami, pieredzēt ko tik ļoti emocionālu.”

„8 mārciņas (tas ir 16 paciņas sviesta, maizes cepēju zināšanai). Mēs visi nu dodamies gulēt, tā bija lielas mīlestības piepildīta gara diena. Lai svētīts mazais puisēns,” piebilda Olivers. „Mīlestību jums, visas māmiņas! Tas, cik fantastiskas esat, nebeidz mani pārsteigt. Ar lielu mīlestību Džeimijs O. P.S. Mazulim vēl nav vārda...”

Arī jaunā māmiņa Džūlza īsi pēc dēliņa piedzimšanas padalījusies ar jaunumiem savā „Instagram” blogā. Viņa publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama barojam jaundzimušo un komentārā pierakstījusi: „Oliveru mazulītis ir ieradies, un mēs esam tik laimīgi, svētīti, pateicīgi un bezgalīgas mīlestības pārpilni, un tik lepni par mūsu divām vecākajām meitām, kuras pārgrieza nabas saiti. Džeimijs bija mans varonis (vārdiņa vēl nav).”

To, ka ģimenē gaidāms piektais mazulis slavenais pāris publiski pavēstīja šā gada martā, kad abi apmeklēja filmas „Eddie The Eagle” pirmizrādes vakaru Londonā un Džūlza jau lepojās ar manāmu topošās māmiņas vēderiņu.

„Sākotnēji es domāju, ka mums būs vien pāris bērnu,” intervijā uz sarkanā paklāja norādīja slavenais šefpavārs. „Taču viņa ir fantastiska ģimenes veidotāja un es pielāgojos. Es mīlu bērnus. Mana ģimene liek man stāvēt uz zemes stabili abām kājām. Man ir savāds darbs, savāda dzīve, taču mana ģimene liek man būt reālam.”

Kad Oliveram jautāja, vai viņš vēlētos puisīti vai meitenīti, šefpavārs atzina, ka tas neesot svarīgi, viņš būšot pateicīgs jebkurā situācijā. Tomēr piebilda, ka neliels balanss būtu derējis. Ģimenē jau aug trīs meitas un viens dēls – Popija Hanija Rouzija (14), Deizija Bū Pamela (12), Petala Blosoma Reinbova (6) un Badijs Bērs Moriss (5).

„Šis būs pēdējais,” Džeimijs vēl šā gada martā norādīja. „Citādi tas kļūs par apsmieklu. Šis [mazulis] nebija plānots. Neticu, ka es to tagad saku. Arī manis paša ģimene bija šokā.”

Lai gan Džeimijs apgalvo, ka piektais mazulis nav bijis plānots, vēl pērnā gada janvārī Džūlza intervijās izteicās, ka ir gatava vēl vienam bērnam un sapņo par jaunu rotaļbiedru savām četrām atvasēm. Džūlza apliecināja, ka būtu pilnībā gatava iznēsāt vēl vienu bērnu, ja liktenis dotu šādu iespēju.

Džeimijs un Džūlza (pilnajā vārdā Džuljeta Nortone) pērn atzīmēja 15. kāzu gadadienu. Pāris iepazinās 1993. gadā un apprecējās 2000. gadā.

Ģimene agrāk izpelnījusies sabiedrības neizpratni attiecībā par savu bērnu vārdu izvēli. Atbildot uz jautājumu, kāpēc jaunākajai meitai devuši vārdu, kas tulkojams kā Varavīksnes Plaukstošā Ziedlapiņa, Džūlza atjokojusi: „Es nezinu, kur radās šis vārds, visdrīzāk no multiplikācijas filmas „Mans mazais ponijs”. Es gribēju viņu nosaukt tikai par Reinbovu (Varavīksni), bet Džeimijs teica, lai apvaldu savu degsmi. Ar dēla vārda (Badijs Bērs – tulkojumā Draugs Lācis) izvēli bija daudz sarežģītāk, mums agrāk nebija nācies izvēlēties vārdu puisēnam. Es nevaru ciest, ka cilvēki man klāsta, ko gan viņi domājot par mūsu bērnu vārdiem. Lai kā mēs viņus sauktu, tas ir un paliek mūsu lēmums!”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas