Kur vēl tālāk! Sabiedrības dāma pozē fotogrāfijai, sēžot uz poda. FOTO
Kortnija Kardašjana šokējusi fanus, parādot, kā nokārto dabiskās vajadzības.
Slavenības
2016. gada 10. augusts, 05:17

Kur vēl tālāk! Sabiedrības dāma pozē fotogrāfijai, sēžot uz poda. FOTO

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana (37) izdarījusi to, par ko uz zoba velk interneta komentētāji, redzot pārlieku privāta rakstura bildītes: „Kas gan būs tālāk? Rādīs arī to, kā sēž uz poda?” Jā. Kortnijas māsa Hloja nesen par to parūpējusies, lai parādītu sociālajos tīklos radinieci tieši šādā reizē.

Kortnija Kardašjana ir Kimas Kardašjanas (35) vecākā māsa. Tērpusies melnā ādas mini kleitā un „Tom Ford” bofortos, viņa kopā ar radiniekiem atzīmēja savas jaunākās māsas Kailijas Dženeres pēc dažām dienām gaidāmo dzimšanas dienu. Ballīte notika Losandželosā populārajā klubā „Nice Guy”.

Vakara gaitā trīs bērnu māmiņa Kortnija devās uz labierīcībām, bet aizmirsa aiz sevis aizslēgt durvis. Pie viņas dāmu istabā iebrāzās māsa Hloja Kardašjana ar savu mobilo tālruni un ieslēgtu aplikāciju „Snapchat”, kas tiešraidē translē visu notiekošos. „Kāds čurā tiešajā ēterā!” – video fonā dzirdama kāda balss.

Vēlāk Hloja savā „Twitter” blogā atzinusies, ka pat neatceras, kā filmējusi māsu tualetē. „Es raudādama smejos par šiem uzņēmumiem. Es pat neatceros, kā nobildēju Kortniju čurājam. Korta, piedod. Vaino tajā alkoholu!”

„Man nav paģiru, šķiet tāpēc, ka joprojām esmu piedzērusies,” mirkli vēlāk piebilda Hloja.

Kortnija Kardašjana uz poda

     

Kasjauns.lv / Foto: Snapchat, Vida Press