Megana Foksa trešo dēlu nosauc par... Ceļojumu
Aktieri Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem Noa (3) un Bodhi (2) šā gada jūlijā. Aizvadītajā ceturtdienā piedzimis pāra trešais dēls, kuru vecāki nosaukuši par Ceļojumu Upi – Džorniju Riveru.
Slavenības
2016. gada 10. augusts, 16:38

Megana Foksa trešo dēlu nosauc par... Ceļojumu

Jauns.lv

Holivudas aktieru pāris Megana Foksa (30) un Braiens Ostins Grīns (43) pasaulē sagaidījuši trešo kopīgo bērnu. Kļuvis zināms, ka 4. augustā Megana pasaulē laidusi trešo dēlu, kam vecāki devuši ļoti neparastu vārdu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Filmas „Transformeri” aktrise Megana Foksa un seriāla „Beverlihilsa 90210” zvaigzne Braiens Ostins Grīns sagaidījuši trešo kopīgo dēlu, kuru nosaukuši par Ceļojumu Upi – Džorniju Riveru Grīnu (Journey River Green).

Pāris jau ģimenē audzina divus dēlus: Noa (3) un Bodhi (2). Megana uzņēmusies arī audžu mammas pienākumus, rūpējoties par vīra dēlu Kasiusu (14), kurš dzimis viņa iepriekšējās attiecībās ar aktrisi Vanesu Marsilu.

To, ka arī pastarītis būs zēns, plašākai sabiedrībai vēl pavasarī atklāja Meganas tēvs Frenklins Fokss. „Megana ir apbrīnojama mamma. Es nespēju tam noticēt – viņai būs trīs puikas,” sociālajos tīklos rakstīja tēvs. „Vectēva loma ir fantastiska pieredze un ir mūs visus satuvinājusi vēl vairāk.”

Pērn plašsaziņas līdzekļus sasniedza ziņa, ka Megana un Braiens iesnieguši šķiršanās prasību tiesā. Kad Megana izgāja sabiedrībā jau ar jaušamu topošās māmiņas vēderiņu – daudzi sprieda: nez bērns no bijušā vīra, vai tomēr ne; vai viņi salabuši, vai tomēr ne?

„Es jums varu apliecināt, ka viņi ir kopā un laimīgi,” skaidrību ieviesa Meganas tēvs. „Pēdējā laikā esmu Braienu saticis tūkstošiem reižu, viņš ir lielisks puisis.”

„Esmu vectēvs diviem lieliskiem puikām, un viņa tagad gaida trešo. Es nespētu būt vēl lepnāks par šo sievieti, par kādu kļuvusi mana mazā meitiņa.”

 

Arī žurnāls „UsWeekly” drīz vien apstiprināja, ka ģimene atkal ir kopā, neraugoties uz Meganas pērn iesniegto šķiršanās prasību.

„Viņi daudz kam gājuši cauri, bet tas tikai piešķir lielāku nozīmi bērniem un gaidāmajam mazulim,” izdevumam pavasarī norādīja kāds no pāra paziņām. „Megana ir pārdomājusi, taču šķiršanos vēl nav atsaukusi. Viņi nesen kopā pārcēlās uz Malibu, kur apmeklē sākumskolas.”

Šķiršanās prasību pēc pieciem laulībā nodzīvotiem gadiem Megana iesniedza aizvadītā gada augustā, taču jau šā gada aprīlī pāris bija salabis un apstiprināja jaunumus par gaidāmo bērnu.

Foksa un Grīns sāka satikties 2004. gadā. Meganai tolaik bija tikai 18 gadu, bet Braienam jau 30. 2006. gadā pāris saderinājās, bet 2010. gadā apprecējās.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press