Britnijai skaista figūra skaistā peldkostīmā. Pludmales FOTO
Nu jau kādu laiku popzvaigzne Britnija Spīrsa var lepoties ar patiešām nevainojamu augumu. Viņa pielikusi daudz pūļu, lai iemantotu šādu figūru un ir gandarīta par sasniegto.
Slavenības
2016. gada 11. augusts, 07:21

Britnijai skaista figūra skaistā peldkostīmā. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Britnija Spīrsa (34) kopā ar ģimeni devusies atpūsties uz Havaju salām.

Par amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas augumu, šķiet, ir spriests vairāk nekā par viņas muzikālajiem panākumiem. Cik bieži gan nav nācies dzirdēt, ka viņa esot par apaļīgu bodijam līdzīgiem skatuves tērpiem! Taču nu jau kādu laiku popzvaigzne var lepoties ar patiešām nevainojamu augumu. Britnija pielikusi daudz pūļu, lai iemantotu šādu figūru un ir gandarīta par sasniegto. Mūziķe itin bieži arī pati sociālajos tīklos publisko brīvdienu bildītes, kurās redzama tērpusies bikini.

Britnija nekad nav slēpusi, ka viņai ir problēmas ar svaru. Viņa agrāk intervijās vaļsirdīgi atzinusi, ka pēc tam, kad izdodas nokristies par dažiem kilogramiem, esot ļoti grūti saglabāt jauniegūto svaru. Dziedātāja vērsies pie slavenību trenera Tonija Martinesa, kurš sastādījis speciālu intensīvu vingrojumu programmu un izstrādājis klientei jaunu diētu. Tagad viņas svars aptuveni gadu ir nemainīgs un figūra teicama.

Pavisam nesen dziedātāja kopā ar abiem dēliem devusies brīvdienās uz Havaju salām. Šokolādes brūnumu iemantojusī zvaigzne figūru un iedegumu šoreiz akcentēja sniegbaltā oriģināla dizaina peldkostīmā. Vēlāk Britnija devās arī nelielā izbraukumā ar jahtu, pēc kura fani sociālajos tīklos varēja novērtēt fotogrāfiju, kurā viņu iecienītā popzvaigzne iepozē bez krūštura. Britnija stāv borta malā, pagriezusi kamerai muguru un ar vienu roku pietur atsieto balto krūšturi. Arī viņa cenšas būt pikanta un provokatīva.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press