Kas ir Džastina Bībera jaunā brūte? FOTO
Džastins Bībers rīta pastaigā kopā ar jauno simpātiju – dziedātāja Laionela Ričija meitu Sofiju Ričiju.
Slavenības
2016. gada 11. augusts, 17:22

Kas ir Džastina Bībera jaunā brūte? FOTO

Jauns.lv

Pēdējās dienās kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (22) kļuvis nešķirams no kādas gaišmates, kurai, turklāt, pat vēl nav 18!

Pārītis redzēts baudām kopīgu rīta pastaigu Losandželosā. Savukārt dienu iepriekš jaunā dāma manīta no rīta iznākam no Džastina Bībera mājām, kas liecina, ka nakti viņa visticamāk pavadījusi kopā ar mūziķi.

Rīta pastaigas laikā Bībers bija smaidīgs un izskatījās lieliskā noskaņojumā. Meitene, ar kuru dziedātājs šobrīd manīts kopā, ir modele vārdā Sofija Ričija. Viņa ir leģendārā dziedātāja Laionela Ričija meita. Viņai ir 17 gadu. Jau pavisam drīz – 24. augustā – meitene atzīmēs savu pilngadību, 18. dzimšanas dienu.

Sofijai ir ne tikai sabiedrībā atpazīstams tētis, bet arī populāra māsa. Sabiedrības dāma Nikola Ričija savulaik bija slavenās Parisas Hiltones labākā draudzene. Nu jau vairākus gadus Nikola pametusi „rampu gaismas” un bauda mierīgu ģimenes dzīvi kopā ar vīru grupas „Good Charlotte” mūziķi Džoelu Madenu un abiem bērniem.

Nikola ir Laionela Ričija un viņa pirmās sievas Brendas Hārvijas adoptētā meita. Sofija un viņas brālis Mailzs ir Laionela un viņa otrās sievas Diānas Aleksandras bioloģiskie bērni.

 

Sofija ir popzvaigznes Madonnas apģērbu līnijas „Material Girl” 2015. gada reklāmas seja.

Sofijai ir daudz slavenu draugu. To skaitā arī Kardašjanu klana jaunākās atvases Kailija un Kendala Dženeres. Runā, ka viņa esot labos draugos arī ar popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni.

Sofija šobrīd ar visnotaļ labiem panākumiem veido modeles karjeru, taču meitenei ir kāds cits liels sapnis. Viņa vēlas iet tēva pēdās un kļūt par dziedātāju. Jauniete intervijās atzinusi, ka „vienmēr” pavadot laiku kopā ar tēti ierakstu studijā. Viņai daudz palīdzējis arī svainis – māsas Nikolas vīrs Džoels Madens, kuru Sofija pieskaita saviem „labākajiem draugiem”.

Džastins Bībers nav pirmais slavenais puisis, ar kuru kopā manīta Sofija. Vasaras sākumā modele redzēta staigājam roku rokā ar futbola zvaigzni Samīru Nasrī. Viņas bijušo puišu skaitā ir arī mūziķis Džeiks Endrūss.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press