Princese Beatrise izšķiras no drauga, ar kuru bija kopā 10 gadus. FOTO
Runā, ka princese Beatrise pieņēmusi lēmumu šķirties, jo draugs Deivs Klārks desmit gadu laikā tā arī nespēja saņemties bildinājumam.
Slavenības
2016. gada 12. augusts, 05:10

Princese Beatrise izšķiras no drauga, ar kuru bija kopā 10 gadus. FOTO

Jauns.lv

Karaliskā ģimene jūtas „šokēta un apbēdināta” par princeses Beatrises (27) un viņas drauga Deiva Klārka (32) lēmumu pārtraukt desmit gadus ilgušās romantiskās attiecības.

Klīst runas, ka princese Beatrise pieņēmusi lēmumu pārtraukt šīs attiecības, jo draugs tā arī nesaņēmās bildinājumam. Pēc desmit kopā pavadītiem gadiem pāris ir šķīries.

Savulaik Beatrise sekoja savam mīļotajam uz Amerikas Savienotajām Valstīm, lai draugs varētu kāpt pa karjeras kāpnēm kompānijā „Uber”, kļūstot par tās vadītāju. Pati princese Amerikā uzsāka darbu Ņujorkas investīciju bankā.

Neraugoties uz Beatrises prasmi pielāgoties un rast kompromisu, Deivs tā arī draudzenes roku nelūdza. Runā, ka pāris izšķīries aizvadītajā mēnesī.

„Pēc desmit kopā pavadītiem gadiem, Beatrisei radās jautājums, kāpēc gan viņi aizvien nav precēti,” norādījis kāds no pāra paziņām. „Viņi nolēma padzīvot atsevišķi, lai apdomātu nākotni. Viņi aizvien ir draugi un lēmums šķirties bija abpusējs.”

„Pēdējā laikā Beatrise ir kļuvusi daudz izlēmīgāka un pašpārliecinātāka,” piebildis vārdā nenosauktais informators.

 

„Viņa uzstādīja Deivam ultimātu, taču tas nedeva rezultātu. Viņš nelūdza Beatrises roku.” Karaliskās ģimenes pārstāvji jūtoties „šokēti un apbēdināti” par šķiršanos. Tikai princis Viljams nekad neesot atbalstījis savas māsīcas mīļotā cilvēka izvēli. Viņš Klārku uzskatījis par „netaktisku”. Beatrises puisis pat nebija lūgts uz Viljama un Ketrīnas kāzām 2011. gadā.

Agrāk daži uzskatīja, ka vienīgais šķērslis, kāpēc Deivs nav bildinājis Beatrisi, ir saistīts ar Lielbritānijas troņa mantošanas noteikumiem. Tie paredz, ka pirmajiem sešiem, kas ir rindā uz troni, pirms kāzām jālūdz karalienes atļauja.

Pērn pēc prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes nākšanas pasaulē, Jorkas hercoga vecākā meita princese Beatrise palika septītā rindā uz troni, taču kāzu zvani aizvien neskanēja.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press