Kas par notikumu! Līgavu pie altāra aizved vīrietis, kura krūtīs pukst viņas mirušā tēva sirds. VIDEO
Teiciens „sirdī esmu ar tevi” iegūst jaunu nozīmi.
Trakā pasaule
2016. gada 13. augusts, 11:30

Kas par notikumu! Līgavu pie altāra aizved vīrietis, kura krūtīs pukst viņas mirušā tēva sirds. VIDEO

Jauns.lv

Neatkārtojamas kāzas sev sagādājusi kāda ASV iedzīvotāja Dženija Linne. Viņas tēvam nav bijis lemts piedzīvot meitas laulāšanos, taču Dženija izdomājusi tiešām unikālu risinājumu – piedāvāt vedējtēva godu vīrietim, kura dzīvību viņas tēvs savulaik izglābis, donoru programmas ietvaros atdodot savu sirdi.

Kā ziņo ārvalstu mediji, Dženijas tēvs Maikls mira 2006.gadā. Viņu, ceļā no darba, auktasinīgi nošāva laupītāji. Tajā pašā laikā par savu dzīvību cīnījās arī kāds cits vīrietis – 72 gadus vecais Arturs Tomass bija tuvu nāvei, kad piepeši ārsti viņam paziņoja, ka atradies derīgs sirds donors. Tas bija Dženijas nošautais tēvs Maikls.

„Nevaru iedomāties lielāku godu!”

Arturs Tomas pēcāk nosūtījis mirušā Maikla ģimenei pateicības vēstuli un ģimene uzturējusi attiecības ar vīrieti arī turpmākajos gados. Pirms savām kāzām Dženija viņam uzrakstījusi, piedāvājot būt par vedējtēvu. „Vai maz iespējams lielāks gods kā izdot laulībā meiteni, kuras tēvs man atdeva savu sirdi,” medijiem izteicies Arturs. Dženija šo dienu pēcāk feisbukā nosauca par „labāko savā mūžā”.

Sievieti kāzās izdod vīrs, kuram krūtīs pukst viņas tēva sirds Kasjauns.lv/Foto/Video: ekrānšāviņi no video

Tēmas