Bīstamā mājsaimniece Longorija pārdod savu krāsaino vecmeitas mitekli. FOTO
Savu ļoti krāsaino māju Holivudā aktrise Eva Longorija pārdod par 1 395 000 dolāru.
Slavenības
2016. gada 13. augusts, 16:35

Bīstamā mājsaimniece Longorija pārdod savu krāsaino vecmeitas mitekli. FOTO

Jauns.lv

Pēc kāzām ar uzņēmēju Hosē Antonio Bastonu seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija (41) nolēmusi pārdot māju Holivudā, kur mitinājās, būdama neprecēta.

Sārtajos toņos ieturēto māju Holivudas pakājē aktrise Eva Longorija pārdod par 1 395 000 ASV dolāru. Šajā 1924. gadā celtajā namā ir trīs guļamistabas un trīs vannasistabas. Tajā ir arī liela viesistaba un plaša virtuve (Eva ir lieliska kulināre!).

Nekustamo īpašumu tirgū raksturots, ka šai mājai „piemīt raksturs un šarms”.

Longorijas māja no citām līdzās esošajām atšķiras ar savu krāsainību. Tā ir koša ne tikai no ārpuses. Mājas terase krāsota tomātu sarkanā tonī, sārtos toņos ieturēta arī guļamistaba, gaiteņi ir saules dzelteni, bet guļamistaba siltā šokolādes tonī.

Saskaņā ar pirkšanas un pārdošanas dokumentiem, māja iegādāta 2005. gadā, par to samaksājot 1 150 000 ASV dolāru.

Longorijai pieder īpašumi arī Sanantonio un Losandželosā. Pērn viņa iegādājās māju Losandželosā par 11.4 miljoniem dolāru. Tās iepriekšējais īpašnieks bija aktieris Toms Krūzs.

Uzņēmējs Hosē Antonio Bastons ir Evas trešais vīrs. Laikaposmā no 2002. gada līdz 2004. gadam Longorija bija precējusies ar seriāla „General Hospital” aktieri Taileru Kristoferu. Ar basketbolistu Toniju Pārkeru aktrise apprecējās 2007. gadā. Sportista neuzticības dēļ Eva 2010. gadā pieprasīja laulību šķirt. Juridiski tā šķirta 2011. gadā.

2015. gada decembrī Longorija saderinājās ar uzņēmēju Hosē Antonio Bastonu. Pāris apprecējās Meksikā šā gada 21. maijā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press