61 gadu vecā dizainere Donatella Versače aizvien valkā bikini. FOTO
61 gadus vecās dizaineres Donatellas Versačes fotogrāfijas, kurās viņa redzama bikini, izsaukušas vētrainu reakciju sociālajos tīklos.
Slavenības
2016. gada 14. augusts, 12:18

61 gadu vecā dizainere Donatella Versače aizvien valkā bikini. FOTO

Jauns.lv

Pasaulslavenā itāliešu modes dizainere Donatella Versače secinājusi, ka viņas figūra joprojām izskatās gana labi, lai to izrādītu peldkostīmā sociālajos tīklos. Visi modes mākslinieces sekotāji nav par to vienisprātis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modes nama „Versace” galvenā dizainere Donatella Versače nolēmusi palutināt savus „Instagram” bloga sekotājus ar fotogrāfijām, kurās 61 gadu vecā kundze redzama miniatūros bikini. Kā pirmo māksliniece publiskojusi attēlu, kurā redzama atpūšamies baseinā. Fotogrāfija ieguvusi vairāk nekā 20 000 atzīmējumu „patīk”. Drīz pēc šīs fotogrāfijas Donatella publiskojusi nākamo, kurā demonstrē tērpu, kas sastāv no bikini krūštura un gurnu lakata pareo (autors, protams, ir modes nams „Versace”).

Neraugoties uz to, ka Donatella Versače arī savā visnotaļ cienījamā vecumā saglabājusi lielisku figūru (viņa nodarbojas ar kardio treniņiem piecas reizes nedēļā!), visi modes mākslinieces fani nebija vienisprātis, ka tā bijusi laba doma, publiskot šādas bikini fotogrāfijas. Daži mākslinieces sociālo tīklu sekotāji pat norādījuši, kā šīs fotogrāfijas nav pārāk estētiskas. Tajā pat laikā vairums Donatellas fanu slavējuši dizaineri par viņas drosmi. Lielais skaits atzīmēto „patīk” tikai apliecina, ka Donatellas modīgais eksperiments ir uzskatāms par izdevušos.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press