Tā dzīvo Džesika Simpsone! FOTO
Bijusī realitātes šova zvaigzne Džesika Simpsone šo māju iegādājās no slavenās Osbornu ģimenes. Viņi īpašumu ilgāku laiku nevarēja pārdot un Simpsonei izdevās to iegūt ar nepilna miljona „atlaidi”. Viņa māju nopirka par 11.5 miljoniem dolāru.
Slavenības
2016. gada 15. augusts, 05:21

Tā dzīvo Džesika Simpsone! FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja un dizainere Džesika Simpsone (36) bija viena no pirmajām realitātes šovu zvaigznēm, kuru pirms piecpadsmit gadiem pazina ikkatrs jaunietis! Palūkojam, kā dzīvo šī savulaik tik populārā blondīne.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skaistulīte Džesika Simpsone popularitāti iemantoja, pateicoties MTV uzņemtajam realitātes šovam „Jaunlaulātie” („Newlyweds”), kurā piedalījās ar savu pirmo vīru grupas „98 Degrees” mūziķi Niku Leišiju.

Sabiedrība Džesiku uztvēra kā tipisku „blondīni”, par kādām sacer anekdotes. Džesikas domu graudi savulaik uzjautrināja daudzus.

2006. gadā Simpsone izšķīrās no vīra Leišija un pēc laika sāka satikties ar amerikāņu futbolistu Ēriku Džonsonu, pasaulē nāca divi bērni – meitiņa Maksvela Drū (4) un dēliņš Eiss Knuts (3). 2014. gada 5. jūlijā pāris arī apprecējās.

Jau dažus gadus ģimene mitinās plašā villā Hidenhilsas rajonā Losandželosā. Interesanti, ka savulaik šī māja piederēja citai realitātes šovu ģimenei – Osborniem.

Ēka celta 2001. gadā. Tajā ir sešas guļamistabas, viesu apartamenti ar savu atsevišķu virtuvi, mājas kinoteātris un ierakstu studija, kā arī baseins un spa. Osborni šo villu iegādājās 2007. gadā par 12.4 miljoniem ASV dolāru. Slavenā ģimenīte ilgāku laika nesekmīgi centās to pārdot, līdz par īpašumu interesi izrādīja Džesika Simpsone. Osborni viņai māju pārdeva ar ievērojamu atlaidi. Simpsone māju ieguva par 11.5 miljoniem ASV dolāru.

Jāatzīst, ka šī gan nav tā slavenā Osbornu māja, kuru daudzi atcerēsies pēc savulaik populārā realitātes šova. Šo māju Beverlihilsā no Osborniem nopirka dziedātāja Kristīna Agilera.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press