Te nevar nedejot! Grupa "Hameleoni" atgriežas ar hitu. VIDEO
"Hameleoni" ar kompozīciju "Mūsu stāsts".
Slavenības
2016. gada 16. augusts, 16:23

Te nevar nedejot! Grupa "Hameleoni" atgriežas ar hitu. VIDEO

Jauns.lv

Vairākus gadus klusējusī pagājušā gadsimta nogales Latvijas kulta grupa „Hameleoni”, kas tiek dēvēta par latviešu „Modern Talking”, šovbiznesa apritē atgriezusies ar svaigu kompozīciju „Mūsu stāsts”.

„Hameleonu” jaunā hita „Mūsu stāsts” mūzikas un teksta autors ir Gaitis Lazdāns. Videoklipā, kas ideāli sapas ar dziesmu, mēs varam kopā ar grupu pabūt pie jūras, izstaigāt mežu... Pat paviesoties naktsklubā un uz kalnu serpentīniem. Fantastiski klipā iemontēti arī ļaužu tūkstoši aplausi.

Grupa savu darbību uzsāka 1998. gada augustā. Šī muzikālā dueta autors un radošais tēvs ir komponists, producents un aranžētājs Gaitis Lazdāns . Strauju popularitāti grupa ieguva jau ar savu pirmo singlu “Atsaucies!”, ar kuru iegūtas augstākās vietas radiostaciju topos.

1998. gada rudenī, grupa laida klajā savu pirmo albumu “Tu mana sirds” un „Hameleoni” var ar to lepoties, jo albums ir viens no Latvijas pārdotākajiem albumiem. No 1998. – 2001. gadam „Hameleoni” devās neskaitāmās koncerttūrēs, kur vienmēr tika uzņemti ar „Urrā!”. Jau 1999 . gadā tika izdots otrais grupas albums “Nakts”, vēl gadu vēlāk – albums “Pērles un dimanti” un drīz jau tika izdota arī labāko skaņdarbu izlases albums “3 gadu jubilejas albums”.

 

Laiku no 2001. gada līdz 2011. gadam var uzskatīt kā grupas darbības pārtraukumu, bet nevis par pastāvēšanas beigām. Pēc ilgo gadu pauzes grupa laida klajā savu piekto albumu “Vēlreiz…” un sarīkoja koncerttūri “Hameleonu vasara 2011”, apbraukājot teju vai visu Latviju. Pēc skaļās atgriešanās grupa uz pieciem gadiem atkal nogāja, ja tā var izteikties, pagrīdē, lai nu atgrieztos ar hitu „Mūsu stāsts”.

Hameleoni ar megahitu „Neskumsti vairs” Kasjauns.lv / Foto: ekrānuzņēmums no video, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva