69 gadus vecais "The Rolling Stones" ģitārists auklē jaundzimušās dvīnītes. FOTO
Rokeris Ronijs Vuds tagad Londonas ielās bieži manīts pastaigājamies ar šopavasar dzimušajām dvīnītes. Meitiņas pasaulē laidusi mūziķa trešā sieva Sallija Hamfrisa.
Slavenības
2016. gada 16. augusts, 18:57

69 gadus vecais "The Rolling Stones" ģitārists auklē jaundzimušās dvīnītes. FOTO

Jauns.lv

Dienu pirms leģendārās rokgrupas „The Rolling Stones” ģitārista Ronija Vuda 69. dzimšanas dienas pasaulē nāca viņa jaunākās atvases – dvīņu meitiņas Greisija Džeina un Alise Rouza. Ronijs cenšas būt gādīgs tēvs savām, nu jau divarpus mēnešus vecajām meitiņām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šā gada 30. maijā rokera Ronija Vuda trešā sieva Sallija Hamfrisa (38) pasaulē laida dvīnītes. Nesen rokeris Vuds kopā ar dzīvesbiedri un dvīņu meitiņām manīts pastaigājamies Londonas ielās un auklējam Greisiju Džeinu un Alisi Rouzu.

69 gadus vecajam rokerim ir seši bērni no trim dažādām sievietēm. Pirmais bērns – dēls Džesijs (39) – piedzima viņa pirmajā laulībā ar bijušo modeli Krisiju (mirusi 2005. gadā). Pāris bija precējies no 1971. gada līdz 1978. gadam. Otrās laulības laikā ar modeli Džo Vudu (64) pasaulē nāca meita Lī (37) un dēls Tairons (32). Vuds adoptēja arī sievas dēlu Džeimiju (41), kurš dzimis viņas iepriekšējā laulībā.

Ronijs Vuds ir arī sešu bērnu vectēvs.

Ronijs un Sallija Hamfrisa apprecējās 2012. gada 30. oktobrī pēc sešu mēnešu ilgas draudzības. 2015. gada decembrī pāris publiski paziņoja, ka viņiem gaidāms ģimenes pieaugums un tie būšot dvīņi.

Šā gada jūnijā intervijā žurnālam „Hello!” mūziķis atzina, ka ir aktīvi iesaistās bērnu kopšanā un darba visu, kas nepieciešams. „Es gaidu atraudziņas, eju pastaigās, mainu autiņbiksītes un aizvien cenšos vingrot, ja tam visam pa vidu varu atrast laiku, lai pagulētu,” norādīja mūziķis. „Emu viņām [meitām] esmu spēlējis ģitāru. Kad sanāks, atsākšu arī zīmēt. Pašreiz cenšos izbaudīt katru mūsu kopīgo mirkli.”

Dvīnītes Ronijam ir piektais un sestais bērns, bet viņa 31 gadu jaunākajai sievai Sallijai meitiņas ir pirmās atvases.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press