Bijušie mīlnieki Bībers un Gomesa pamatīgi saiet ragos
Džastins Bībers sociālajos tīklos publiskojis virkni melnbaltu fotogrāfiju, kurās redzams ar jauno mīlestību Sofiju. Viņš ir pikts, ka fanes nespēj meiteni pieņemt. Bībera bijusī draudzene Selēna Gomesa kritizē mūziķi: ja viņš nespēj pieņemt fanu reakciju, nevajag likt privātas bildes publiskai apskatei.
Slavenības
2016. gada 17. augusts, 09:36

Bijušie mīlnieki Bībers un Gomesa pamatīgi saiet ragos

Jauns.lv

Bija laiks, kad viņi nevarēja dzīvot viens bez otra. Taču nu kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (22) un amerikāņu dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa (24) publiski apmainījušies skarbākiem vārdiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Popzvaigznes Džastina Bībera dzīvē ienākusi jauna mīlestība – 17 gadus vecā modele Sofija Ričija, kas ir leģendārā dziedātāja Laionela Ričija meita. Lai gan šīs romāns uzplaucis pavisam nesen, Bībers savu jauno mīlu jau atrādījis neskaitāmās fotogrāfijās sociālajos tīklos.

Fanes par to nav sajūsmā. Daudzas mazās pielūdzējas jau paudušas greizsirdību, interneta komentāros sarakstot daudz nesmuku lietu par Sofiju. Tas, savukārt, ļoti ķēries pie sirds Bīberam un viņš fanēm piedraudējis, ja tās turpinās apvainot Sofiju, dziedātājs publiskā profila iestatījumus sociālajos tīklos nomainīs pret privātiem, un neviena vairs neko neuzzinās par viņa privāto dzīvi.

To sociālajos tīklos izlasījusi arī Bībera bijusī draudzene, kuru viņš reiz dēvēja par savu „beznosacījumu mīlestību”, dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa. Viņa uzrakstījusi skarbu vēstījumu Džastinam: „Ja nespēj tik galā ar naidu, tad izbeidz publiskot savas meitenes fotogrāfijas. Tām vajadzētu būt īpašām tikai jums abiem. Neskaities uz saviem faniem. Viņi tevi mīl un atbalstīja, pirms to darīja kāds cits.”

Lai gan laikā, kad Selēna bija kopā ar Džastinu, greizsirdīgās fanes bija gatavas meiteni teju vai nogalināt, tagad tās paudušas atbalstu Selēnai un viņas izteiktajam padomam. „Selēna ir ļoti inteliģenta,” atzinusi kāda fane.

Bībers gan ļoti saskaities par to, ka Selēna atļāvusies viņu publiski pamācīt, un uzrakstījis pretī šādu vēstījumu: „Smieklīgi redzēt cilvēkus, kas izmantoja mani uzmanības piesaistīšanai un aizvien cenšas rādīt ar pirkstu. Skumji. Mīlu visus.”

„Ceru, ka jūs spējat būt jauki pret maniem draugiem un viens pret otru,” paturpinājis Bībers, nu jau, uzrunājot fanus. „Un jā, es mīlu savus sekotājus.”

Īsi pēc šīs vārdu apmaiņas sociālajos tīklos, Selēna savā „Instagram” blogā publiskojusi foto kolāžu, kurā redzama kopā ar faniem – „saviem lielākajiem atbalstītājiem”, kā to nosaukusi pati dziedātāja. Selēnas sekotāji uzskata, ka ar šo kolāžu dziedātāja vēlreiz mērķējusi uz Bīberu, salīdzinot, cik ļoti atšķirīga ir abu attieksme pret faniem.

„Visa mana dzīve,” Gomesa parakstījusi foto kolāžu, kurā redzama apskaujam savus fanus, rakstām autogrāfus un pozējot kopīgām fotogrāfijām. „Jūs esat vissvarīgākie. Paldies, ka ļaujat man katru dienu darīt to, ko mīlu.”

Šis kašķis sociālajos tīklos aizsākās pēc tam, kad Bībers savā „Instagram” blogā publiskoja virkni melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzams sēžam limuzīnā kopā ar Sofiju Ričiju.

Sofija devusies arī Džastinam līdzi uz Japānu, kur mūziķim ir koncertturneja.

Vairāki fani atzīmējuši, ka Bībers izvēlējies jaunu draudzeni, kas vizuāli esot ļoti līdzīga Gomesai.

„Es nomainīšu savu „Instagram” kontu pret privātu, ja jūs, draugi, nebeigsiet naidu,” draudējis Bībers. „Tas kļūst nekontrolējami. Ja jūs, draugi, patiešām esat fani, jūs nebūtu tik nejauki pret cilvēkiem, kuri man patīk.”

„Pieaudz, Džastin,” atbildē uzrakstījusi viena no neskaitāmajām fanēm. „Uzņemies atbildību un mācies. Esmu tava fane jau 7 gadus un es redzu, ka nekontrolējams paliec tu, nevis viņi.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram