Dziedātāja Liene Greifāne tomēr pamet Latviju
Pošoties jaunajai dzīvei Maskavā, Lienei arī izdevies iegūt pārsteidzošu slaidumu. Deviņu dienu laikā viņai sanācis atbrīvoties no septiņiem kilogramiem.
Slavenības
2016. gada 17. augusts, 12:23

Dziedātāja Liene Greifāne tomēr pamet Latviju

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Greifāne izlēmusi studēt režiju, tāpēc kopā ar ģimeni pārceļas uz Maskavu. Tikai mūziķes desmit gadus vecākais dēls Sebastians atteicies doties līdzi mammai, skaidrojot: „Nevēlos kļūt par krievu!”

Žurnāls „Kas Jauns” vēsta, ka šovasar Liene nokārtoja iestājeksāmenus un iestājās Vissavienības Valsts Kinematogrāfijas institūtā Maskavā, kur studēs turpmākos piecus gadus. Jau šīs nedēļas sākumā Greifāne aizbrauca uz Krievijas galvaspilsētu nokārtot formalitātes un sameklēt īrēšanai dzīvokli. Uz kaimiņvalsts metropoli viņa dosies kopā ar ģimeni – vīru Igoru un jaunāko dēlu Kristoferu.

Ar Lienes piekrišanu dzimtenē vecvecāku gādībā paliks vien mūziķes dēls Sebastians Matiass.

Greifānei tagad priekšā lielā pārvākšanās, un līdz tam viens no aktuālākajiem uzdevumiem ir pārdot līdzšinējo ģimenes auto. „Lai arī studiju maksu, kas pārsniedz 3000 eiro gadā, jau esmu samaksājusi, automašīna ir jāpārdod, jo Maskavai esam iecerējuši iegādāties vienkāršāku auto, kas nebūs tik kārdinošs autozagļiem,” stāsta Liene.

Kā ieplānojusi dzīvot vienā no pasaules dārgākajām pilsētām, Liene plaši stāsta jaunākajā žurnālā „Kas Jauns”.


Kasjauns.lv / Foto: Rojs Maizītis