Šādi smaida meitene, kad viņai jautā: vai satiecies ar Džastinu Bīberu?
Lūk, Sofijas Ričijas apburošais smaids.
Slavenības
2016. gada 17. augusts, 18:31

Šādi smaida meitene, kad viņai jautā: vai satiecies ar Džastinu Bīberu?

Jauns.lv

Vakar Holivudā uz ielas žurnālisti modelei Sofijai Ričijai jautājuši par viņas attiecībām ar slaveno kanādiešu popdziedātāju Džastinu Bīberu. Meitene atbildēja ar kautrīgu smaidu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sofija Ričija ir leģendārā dziedātāja Laionela Ričija meita. Viņai ir 17 gadu. Jau pavisam drīz – 24. augustā – meitene atzīmēs savu pilngadību, 18. dzimšanas dienu. Šomēnes jau vairākas reizes viņa redzēta popzvaigznes Džastina Bībera kompānijā. Pārītis redzēts baudām kopīgu rīta pastaigu Losandželosā. Pirms tam jaunā dāma manīta no rīta iznākam no Džastina Bībera mājām, kas liecina, ka nakti viņa visticamāk pavadījusi kopā ar mūziķi.

 

Sofijai ir ne tikai sabiedrībā atpazīstams tētis, bet arī populāra māsa. Sabiedrības dāma Nikola Ričija savulaik bija slavenās Parisas Hiltones labākā draudzene. Nu jau vairākus gadus Nikola pametusi „rampu gaismas” un bauda mierīgu ģimenes dzīvi kopā ar vīru grupas „Good Charlotte” mūziķi Džoelu Madenu un abiem bērniem.

Sofija ir popzvaigznes Madonnas apģērbu līnijas „Material Girl” 2015. gada reklāmas seja.

Sofijai ir daudz slavenu draugu. To skaitā arī Kardašjanu klana jaunākās atvases Kailija un Kendala Dženeres. Runā, ka viņa esot labos draugos arī ar popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni.

 

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press