"Netīro deju" Anda atzīstas: jau bērnībā bija Kimā iemīlējusies. FOTO
Kims nemaz nenojauta, ka viena no šova dalībniecēm ir tā pati meitene, ar ko bērnībā pavadīja laiku mājas pagalmā. Tagad viņam ir iespēja Andu iepazīt daudz tuvāk.
2016. gada 17. augusts, 22:02

"Netīro deju" Anda atzīstas: jau bērnībā bija Kimā iemīlējusies. FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Netīrās dejas” jaunākajā sērijā atklājās, ka jelgavniece Anda jau iepriekš zināja puisi, par kura uzmanību šovā jācīnās. Izrādās, Kimu viņa iepazina mājas pagalmā un toreiz juta pret viņu spēcīgas simpātijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Beidzot randiņā ar Kimu varēja doties topošā medmāsa no Jelgavas Anda Bogdanova. Pāris pavadīja romantisku dienu Cēsīs. Sarunas gaitā Anda Kimam atzinās, ka atceras viņu jau no bērnības. Izrādās viņi uzauguši vienā pagalmā un mācījušies vienā skolā, turklāt jau tolaik Andai bijušas spēcīgas simpātijas pret puisi. Par neticamo satikšanos ar Kimu Anda teica: „Šovā satieku puisi, ar kuru kopā uzaugu pagalmā un bija iemīlējusies līdz ausīm!” Kims arī atcerējās skaisto bruneti, un abi nosmēja, ka šī tikšanās, iespējams, ir liktenīga.

Viņam gan neizdevās izdibināt, kāpēc izira Andas iepriekšējās attiecības. Meitenei bija pārāk sāpīgi par to runāt. Bet tas netraucē viņam iekarot jaunietes sirdi.

Tikmēr Roberts nolēma šķirties no pavāres Elīnas, bet Aināra daiļava Evelīna šovā atgriezās dziedātāja Laura Reinika pavadībā. Dziedātājs pierunāja meiteni pārdomāt un turpināt cīnīties par vecpuiša simpātijām.

     

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes

Tēmas