Džeimss Blants parāda ilgi slēpto bērnu. FOTO
Mēnešiem ilgi dziedātājs Džeimss Blants neatklāja, vai viņa un sievas Sofijas pirmdzimtais ir jau nācis pasaulē. Aizvien nav zināms, vai pāris kļuvis par meitiņas vai dēla vecākiem. Nesen ģimene kopā ar mazuli un draugiem redzēta Ibicā.
Slavenības
2016. gada 18. augusts, 04:53

Džeimss Blants parāda ilgi slēpto bērnu. FOTO

Jauns.lv

Britu mūziķis Džeimss Blants (42) nesen kopā ar sievu Sofiju (33) un abu kopīgo mazuli manīti Ibicā. Šīs ir vienas no pirmajām fotogrāfijām, kurās dziedātājs redzēts ar savu pirmdzimto. Līdz šim ģimenei ļoti veiksmīgi izdevies slēpt no publikas acīm un ausīm visu, kas saistīts ar mazuli.

Aizvadītā gada oktobrī britu dziesminieks Džeimss Blants apstiprināja baumas, ka abi ar sievu, Velingtonas hercoga mazmeitu, Sofiju Velesliju gaida pirmdzimto. Mēneši ritēja viens pēc otra, bet ziņas par mazuļa nākšanu pasaulē nesekoja. Sofija kopā ar savu slaveno vīru jau bija manīta izejam sabiedrībā tikpat slaida kā agrāk, taču ne reizi ģimene nebija redzēta kopā ar mazuli. Arī Blanta preses pārstāvji aizvien klusēja...

Tikai šā gada jūnijā kādā no koncertiem Lielbritānijā Džeimss Blants publikai ļāva noprast, ka viņš jau kādu laiku ir tēva godā. „Tā kā nesen ir piedzimis mazulis, es šobrīd izbaudu turneju, kad varu mazliet pagulēt,” uz skatuves, jokojot atzina mūziķis.

Mēnešiem ilgi dziedātājs neatklāja, vai viņa pirmdzimtais ir jau nācis pasaulē. Aizvien nav zināms, vai pāris kļuvis par meitiņas vai dēla vecākiem.

Patlaban britu dziesminieks strādā pie jauna studijas albuma un dziesmas komponē kopā ar citu savu tautieti un hitu meistaru – dziedātāju un komponistu Edu Šīranu.

 

Džeimss Blants un Sofija Veleslija 2014. gada septembrī apprecējās slepenā ceremonijā Vindzorā, kas notika tieši dienu pēc Eltona Džona rīkotās ballītes „End of Summer”. Dažas nedēļas vēlāk pāris sarīkoja vērienīgu kāzu ballīti Maljorkas pludmalē, kur Sofijas vecākiem pieder māja.

Sofija Veleslija ir Velingtonas astotā hercoga Artura Valeriana Veleslija mazmeita.

Viņas vecāki ir lords Džons Henrijs Veleslijs un Korīna Vaesa, beļģu diplomāta Roberta Vaesa meita. Sofijai ir arī divus gadus vecāks brālis – Džeralds Valerians Veleslijs. Viņa ir laba draudzene hercogienes Ketrīnas māsai Pipai Midltonei. Abas savulaik kopā studējušas Edinburgas universitātē. Sofija strādā par juriskonsultanti Londonā.

Džeimsa un Sofijas romantiskās attiecības aizsākās 2012. gada sākumā. 2011. gada nogalē viņus iepazīstināja dziedātāja jaunākā māsa Deizija. Pāris saderinājās 2014. gada Ziemassvētkos.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press