Aktiera Meta Deimona trīs meitas nepieņem privātskolā
Aktierim Metam Deimonam un viņa sievai Lusianai ir trīs meitas: Izabella, Džia un Stella. Vecākiem tagad ar steigu nāksies meklēt meitenēm citu skolu Ņujorkā, jo elitārajā Svētās Annas privātskolā visas vietas bijušas aizņemtas.
Slavenības
2016. gada 18. augusts, 17:01

Aktiera Meta Deimona trīs meitas nepieņem privātskolā

Jauns.lv

Holivudas aktieris, „Borna” filmu sērijas zvaigzne Mets Deimons (45) ar ģimeni no Losandželosas pārcēlies uz Ņujorku, lai meitas varētu apmeklēt vienu no labākajā privātskolām pilsētā. Taču meitenes tajā nav pieņemtas...

Aktieris Mets Deimons ar ģimeni vēlējies atgriezties uz dzīvi Ņujorkā, lai viņa trīs meitas varētu apmeklēt elitāro Svētās Annas privātskolu. Šo mācību iestādi uzskata par vienu no ekskluzīvākajām skolām Ņujorkā. Tajā mācījušies tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā aktrise Lena Danhema, mākslinieks Žans-Mišels Baskija, aktrise Džemima Kirke un modes mākslinieks Zaks Posens.

Portāla „Page Six” rīcībā gan nonākusi informācija, ka Metam Deimonam atteikta meitu uzņemšana šajā skolā, jo visas klases jau ir nokomplektētas un nav nevienas brīvas vietas. Mācību iestādes vadība nav gatava izdarīt izņēmumu aktiera dēļ. „Viņiem bija sarunas ar skolu, taču Svētās Annas vadība nedomā lauzt savus iekšējos noteikumus,” norādījis kāds aktiera paziņa. „Viņiem nav svarīgi, kas ir audzēkņu vecāki.”

„Daudzas skolas ar lielāko prieku lauztu savus likumus; tās pat būtu gatavas pieņemt skolā slavenību bērnus kaut vai mācību gada vidū un gatavas izpatikt, darot jebko, ko zvaigzne vēlas. Svētās Annas vadība tā nerīkojas,” piebildis paziņa.

Mācību maksa Svētās Annas skolā ir no 36 080 ASV dolāriem līdz 42 555 ASV dolāriem par mācību gadu, atkarībā no klases, kurā skolēns mācās.

Aktierim Metam Deimonam un viņa sievai Lusianai Baroso ir trīs meitas – Izabella (10), Džia (7) un Stella (5). Vecākiem tagad ar steigu nāksies meklēt meitām citu skolu Ņujorkā.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press