"Pirmajā dejā" zilumi, negulētas naktis un ugunīgi danči. FOTO
Šova pirmajā sērijā uzvarēja divu dēlu vecāki Viktorija un Didzis.
2016. gada 18. augusts, 22:03

"Pirmajā dejā" zilumi, negulētas naktis un ugunīgi danči. FOTO

Jauns.lv

TV kanāla “STV Pirmā!” šova „Pirmā deja” pirmā raidījuma dalībnieki – Viktorija un Didzis, kā arī Laima un Mārtiņš – mēģinājumos pavadīja neskaitāmas stundas, guva traumas, tostarp zilumus, un Viktorija pat saslima. Neskatoties uz to visu, kāzu deja izdejota lieliskā izpildījumā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmā raidījuma pāris Viktorija un Didzis sarakstījušies jau piecus gadus, taču šogad nolēma sarīkot kārtīgas kāzas draugiem un radiem, kuri toreiz netika aicināti. Pāris ir no Aizkraukles, jau četrus gadus dzīvo Vācijā un audzina divus dēlus. Viņi iepazinās, kad Viktorijai bija vien 17, bet Didzim – 21 gads. Pasniedzēja Agate Kļaviņa mūziķes Sia dziesmas „Cheap Thrills” pavadījumā iecerēja ugunīgu horeogrāfiju ar stāvēšanu uz galvas, ritentiņu mešanu un citiem akrobātiskiem trikiem – deja pārsteidza ne vien jaunā pāra radus un draugus, bet arī skatītājus.

Neskatoties uz to, ka Viktoriju mēģinājuma dienās bija pievīlusi veselība, jaunā dāma cīnījās sakostiem zobiem, savu vīru „sildot” ar 39 grādus augstu temperatūru. Desmit dienas paralēli kāzu rīkošanai abi mēroja ceļu no Aizkraukles, lai Agates Kļaviņas virsvadībā iemācītos savu deju. Tas galīgi nebija viegli, taču Agate iedrošināja jauno pāri un rezultāts izdevās lielisks. Turklāt dejas laikā Viktorija izspēlēja erotisku triku ar kādu no kāzu viesiem, liekot Didzim nodemonstrēt, ka viņš gatavs cīnīties par jaunās sievas uzmanību.

Viktorijai un Didzim pretī stājās Laima un Mārtiņš, kuri brīvajā laikā aizrāvušies ar boulingu. Abi iepazinās pirms septiņiem gadiem un pirmo reizi ironiskā kārtā tikās pie Laimas pulksteņa. Pārim patīk avantūras, un tieši tādēļ viņi ir metušies arī šajā izaicinājumā. Viņu pasniedzējs Deniss Tumakovs “”Boney M” leģendārās kompozīcijas „Sunny” ritmos bija iecerējis īstu kāzu disko ar līgavas mētāšanu un griešanu uz visām pusēm. Ja Laima būtu zinājusi, ko nāksies darīt, viņa viennozīmīgi lūgtu Mārtiņam pāris nedēļas pirms kāzām „uzkačāt” muskuļus. Arī šis pāris neiztika bez traumām, skaistajā kāzu kleitā Laimu rotāja vēl arī vairāki zilumi. Taču tas bija sīkums, jo deja bija ļoti netradicionāla un aizrāva kāzu viesus.

Žūrijai – Agrim Daņiļevičam, Ievai Kemlerei un Laurim Subatniekam - nācās pieņemt grūtu lēmumu, jo tā kā neviens no pāriem nav profesionāli dejotāji, sasniegtais bija balvas vērts. Bet galu galā dāvanu karti 1000 eiro vērtībā kāzu ceļojumam ieguva Didzis un Viktorija.


Kasjauns.lv / Foto: publicitātes