Nelietība pārākajā pakāpē: Martins smagi piečakarē savus draugus
Par šādu drauga nodevību šokā ir pat tiesnesis.
Trakā pasaule
2016. gada 18. augusts, 22:12

Nelietība pārākajā pakāpē: Martins smagi piečakarē savus draugus

Jauns.lv

Kāds vīrietis Lielbritānijā smagi piemānījis savus 20 gadus senus draugus, sastāstot, ka viņam ir vēzis un izkrāpjot vecpuišu ballītei paredzēto naudu.

Britu mediji vēstī, ka 30 gadus vecais Martins Galvins sasolīja organizēt saviem draugiem vecpuišu ballīti Prāgā, taču rezultātā nozaga vairākus tūkstošus sterliņa mārciņu. 

Zināms, ka 7945 sterliņa mārciņu (9212 eiro), kurus Galvins iekasēja no draugiem, tika notriekti azartspēlēs un citās ekstravagantās izpriecās. 

Drauga nelietība nāca gaismā tad, ka 17 vīriešu grupa ieradās Ņūkāslas lidostā un konstatēja, ka nav veiktas nedz lidmašīnas biļešu, nedz viesnīcu rezervācijas. 

Tas vēl nav viss! Galvins pamanījies saviem draugiem sastāstīt, ka ir nāvējoši slims, jo sirgst ar neārstējamu zarnu vēzi. 

Pat tiesnesis atzina, ka tas ir viens no nejaukākajiem krāpšanas gadījumiem, kādu vien viņš ir izskatījis. 

"Es biju vairāk kā satriekts," medijiem atzina līgavainis, piebilstot, ka notikušais viņam atgādinājis ziepju operas scenāriju. Visvairāk vīrieti satrieca tas, ka Martins izmantoja viņa īpašo dienu, lai izkrāptu naudu. 

Zināms arī fakts, ka līgavainis uzaicināja Galvinu kļūt par viņa vedēju vēl pat tad, kad viņš nebija bildinājis savu draudzeni, uz ko Galvins paziņoja, ka viņa vedēja pienākums ir organizēt vecpuišu ballīti. 

Bija paredzēts, ka draugi pavadīs laiku Prāgā. Galvins iekasēja naudu no pārējiem draugiem, neieradās uz plānošanas pasākumiem un aizbildinājās, ka viņam vēža dēļ jādodas pie ārstiem. 

Galvina māte galu galā atklāja draugiem patiesību par to, ka vīrietis ir samelojis par vēzi. 

Kasjauns.lv/Foto: Caters News