Vai Sandra Bulloka gatavojas kāzām?
Sandras Bullokas draugi teic, ka aktrise šobrīd ir laimīgāka nekā jebkad agrāk. Sandrai ir milzu gandarījums, ka draugs Braiens Rendals viņas adoptētos bērnus pieņem kā savējos.
Slavenības
2016. gada 19. augusts, 05:38

Vai Sandra Bulloka gatavojas kāzām?

Jauns.lv

Holivudas aktrise Sandra Bulloka (51) nedaudz vairāk par gadu ir kopā ar fotogrāfu Braienu Rendalu (49), un viņu attiecības jo dienas, jo kļūst stiprākas. Vai drīzumā pārim skanēs kāzu zvani?

Aktrises Sandras Bullokas un viņas mīļotā vīrieša Braiena Rendala kopīgs paziņa sarunā ar „E! News” atklājis, ka abu attiecības esot tik stipras, ka Sandra neizslēdzot iespēju apprecēties.

Braiens jau kādu laiku dzīvo pie Sandras viņas Beverlihilsas mājā.

„Viņi izbauda vasaras pēdējās dienas pirms vēl bērniem sākas skola,” norādījis paziņa. „Viņi Losandželosā būs biežāk, kad bērni sāks iet skolā. Viņiem viss ir ļoti nopietni.”

Bulloka ir mamma diviem adoptētiem bērniem – dēlam Lūisam (6) un meitai Lailai (4). Aktrise jūtas gandarīta, ka draugs ir iemīlējis arī viņas bērnus un ar prieku par tiem rūpējas. „Braiens pret Sandras bērniem izturas kā pret savējiem,” apliecina paziņa. „Viņš ir lielisks tēvs. Sandra ir laimīgāka nekā jebkad agrāk.”

Braienam pašam ir 22 gadus veca meita Skailere. Runā, ka viņa aizvadītā gada septembrī pārcēlusies pie tēva un dzīvo Sandras Bullokas 23 miljonus vērtajā mājā Beverlihilsā.

„Sandra un Braiens ir partneri uz mūžu,” pārliecināti apgalvo paziņa. „Viņu tuvākie draugi nekad agrāk nav redzējuši Sandru tik laimīgu.” Paziņa neizslēdz iespēju, ka tuvākajā laikā varētu skanēt arī kāzu zvani. „Viņi ir no tiem cilvēkiem, kas sarīkotu nelielu ceremoniju, ja patiešām precēsies,” uzskata vārdā nenosauktais informators. „Vai arī salaulātos, nevienam par to nepasakot.”

Pirms fotogrāfa darba uzsākšanas Rendals strādāja kā modelis. Viņš savulaik pozējis zīmolam „Hugo Boss” un žurnālam „Vogue”. 2011. gadā Braiens fotografējies kopā ar supermodeli Sindiju Kraufordi. Attēli bija publicēti žurnāla „Harper’s Bazaar” Singapūras izdevumā.

Rendala un Bullokas jūtas uzplauka pērn, pēc tam, kad Braiens bija uzaicināts kā fotogrāfs, lai iemūžinātu Sandras dēliņa Lūisa piektās dzimšanas dienas svinības. Kopš tā brīža pāris ir nešķirams. „Sandra ir atradusi savu dvēseļu biedru,” vēl šajā vasarā kādā no intervijām norādījis kāds paziņa. „Viņas ģimenei un draugiem prieks redzēt Sandru tik laimīgu.”

Bulloka piecus gadus bija precējusies ar Džesiju Džeimsu, kurš sievu krāpa ar neskaitāmām sievietēm. Laulība tika šķirta 2010. gadā.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press