Robijs Viljamss nopelna 2 miljonus krievu oligarha meitas kāzās
Robijam Viljamsam samaksāts prāvs kapitāls par uzstāšanos krievu oligarha Rašida Sardarova meitas Viktorijas un viņas izredzētā kāzās.
Slavenības
2016. gada 19. augusts, 14:26

Robijs Viljamss nopelna 2 miljonus krievu oligarha meitas kāzās

Jauns.lv

Britu dziedātājs Robijs Viljamss piekritis uzdziedāt kāzās! Krievu naftas magnāts sagādājis šādu prieku savai meitai viņas Lielajā dienā, samaksājot mūziķim 1.6 miljonus sterliņu mārciņu (1.86 miljoni eiro) lielu honorāru.

Krievu oligarhs Rašids Sardarovs iztērējis vairāk nekā 8 miljonus sterliņu mārciņu (vairāk nekā 9 miljoni eiro) par savas meitas Viktorijas kāzu svinībām. Lielā balle notikusi Žofina pilī Čehijas galvaspilsētā Prāgā.

Viktorija Sardarova (25) apprecējusies ar bijušo ārā metēju Antonu Antonovu, ar kuru draudzējās vairāk nekā divus gadus. Līgavas tēvs, 61 gadu vecais krievu miljardieris Rašids Sardarovs, iekļauts 500 Krievijas bagātāko cilvēku sarakstā.

Viņš jau agrāk aicinājis pie sevis pasaulslavenas zvaigznes un maksājis bagātīgus honorārus par to uzstāšanos viņa privātajās ballītēs. Reiz sievas Mariannas dzimšanas dienas svinībās Rašids bija uzaicinājis uzstāties seru Eltonu Džonu, un viņam par to samaksājis 1.16 miljonus sterliņu mārciņu (1.35 miljoni eiro).

Čehijas prese informē, ka Sardarovs Robijam Viljamsam esot samaksājis 1.6 miljonus sterliņu mārciņu par to, ka mūziķis dzied oligarha meitas Viktorijas kāzās. „Kāzu viesu vidū bija daudzi ļoti bagāti cilvēki,” vietējam izdevumam norādījis kāds zinātājs. „Daži no viņiem apgalvo – kāzu izmaksas sasniegušas 8.06 miljonus sterliņu mārciņu.”

Kāzu viesiem bijis strikti noliegts sociālajos tīklos publiskot jebkādas fotogrāfijas, kurās būtu redzama līgava vai līgavainis. Baumo, ka šīs no sabiedrības acīm rūpīgi slēptās kāzas notikušas jau šā gada jūnijā. Svinībās viesi aicināti ierasties melnās drānās, ko drīkstējuši papildināt sarkanas krāsas akcenti.

Ballītē uzstājusies arī norvēģu hip-hopa grupa „Madcon”, kā arī burlesku dejotājas no Londonas naktskluba „Torture Garden”.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Scanpix/LETA, Instagram