Plastisko operāciju sekas! Hjū Grānts neatpazīst Renē Zelvēgeri
Nez, pie vainas Renē Zelvēgeres aizraušanās ar plastiskajām operācijām vai neveiksmīgi izvēlēts attēls, taču aktieris Hjū Grānts fotogrāfijā nespēja atpazīt savu slaveno kolēģi.
Slavenības
2016. gada 19. augusts, 17:20

Plastisko operāciju sekas! Hjū Grānts neatpazīst Renē Zelvēgeri

Jauns.lv

Filmas „Bridžitas Džounsas dienasgrāmata” zvaigznei Renē Zelvēgerei pēdējā laikā bieži pārmet pārlieku aizraušanos ar plastiskajām operācijām, kas padarījušas viņu teju neatpazīstamu. Pat kolēģis Hjū Grānts, ar kuru Renē bieži kopā strādājusi, viņu neatpazina!

Holivudas aktieris Hjū Grānts nesen viesojies Endija Koena sarunu šovā. Pārraides vadītājam bieži patīk izdomāt dažādas jautras spēlītes saviem viesiem. Šoreiz Koens nolēmis izvaicāt Grāntu par kolēģēm, ar kurām viņš savulaik kopā strādājis.

Aktierim parādītas sešu Holivudas dīvu fotogrāfijas, kurās redzama tikai puse no viņu sejas jeb, kā mēdz teikt, dvēseles spogulis – acis. Hjū pareizi atpazina piecas no dāmām, bet viena būtne viņam palika neatrisināma mīkla. „Kas ir otrā no labās?” – šova vadītājam apvaicājās Hjū Grānts. „Es viņu nekad agrāk dzīvē neesmu redzējis!”

Aktieris bija ļoti pārsteigts, kad uzzināja, ka neatpazītā aktrise ir Renē Zelvēgere, ar kuru viņš kopā strādājis pie vairākām filmām, to skaitā slavenās „Bridžitas Džounsas dienasgrāmatas”.

Dažu pēdējo gadu laikā Zelvēgerei bieži pārmests, ka viņa pārlieku aizrāvusies ar plastiskajām operācijām un zaudējusi savu īpašo „rozīnīti”. Lai gan vairākas reizes fani savu iemīļoto aktrisi sarkanā paklāja pasākumos nav spējuši pat atpazīt, Renē kategoriski noliedz, ka būtu veikusi plastiskās operācijas.

Hjū Grānts neapazīst Renē Zelvēgeri


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press