Eltona Džona vīram rozā krekls ar punktiņiem. FOTO
Eltona Džona dzīvesbiedrs Deivds Fērnišs ar draugiem devies brīvdienās uz Portofino kūrortu Itālijā.
Slavenības
2016. gada 19. augusts, 18:05

Eltona Džona vīram rozā krekls ar punktiņiem. FOTO

Jauns.lv

Zirnīšu raksts ir šīs sezonas aktualitāte! To ņēmis vērā arī sera Eltona Džona dzīvesbiedrs filmu producents Deivids Fērnišs, brīvdienu braucienam izvēloties sev rozā kreklu ar punktiņiem.

Mūziķa Eltona Džona laulātais draugs Deivids Fērnišs kopā ar draugiem manīts Portofino kūrortā, saulainajā Itālijā. Atpūtai Fernišs bija izvēlējies koši rozā kreklu ar baltu zirnīšu rakstu, kam pieskaņojis sniegbaltus šortus un baltus sporta apavus.

2014. gada decembrī, deviņus gadus pēc civilo partnerattiecību reģistrēšanas Eltons Džons salaulājās ar savu ilggadējo partneri Fērnišu. Kāzu svinības apmeklēja arī pāra abi dēli Zaharijs un Elija. Daudzo slaveno viesu skaitā bija arī Bekhemu ģimene, mūziķis Eds Šīrans, aktrise Elizabete Hērlija, aktieris Hjū Grānts, dziedātāja Lulu, komiķis Džimijs Karrs un izdevuma „Evening Standard” īpašnieks Jevgēņijs Ļebedjevs.

Civilās partnerattiecības Džons un Fērnišs reģistrēja 2005. gada 21. decembrī. Šo pašu datumu pāris izvēlējies arī pēc deviņiem gadiem, oficiāli noslēdzot laulību. Likums par viendzimuma pāru laulības legalizāciju Anglijā stājās spēkā 2014. gada martā.

Ja salīdzina ar pāra svinībām 2005. gadā, kāzas viņi bija sarīkojuši salīdzinoši pieticīgākas. Uz svinībām par godu civilo partnerattiecību reģistrēšanai pāris bija aicinājis 650 cilvēku.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press