Slavena modele nekaunas no strijām pēc bērna piedzimšanas. FOTO
Pēc meitiņas Lunas nākšanas pasaulē uz modeles Krisijas Tīgenas augšstilbiem parādījies aizvien vairāk striju. Arī modeles piemeklē tās pašas problēmas, kas skar miljoniem sieviešu visā pasaulē! Krisija par to nekaunas, pati parāda strijas sociālajos tīklos un iedvesmo arī citas sievietes nekrist izmisumā.
Slavenības
2016. gada 20. augusts, 12:32

Slavena modele nekaunas no strijām pēc bērna piedzimšanas. FOTO

Jauns.lv

Mūziķa Džona Ledženda sieva, modele Krisija Tīgena lielisku figūru spēja saglabāt visu grūtniecības laiku un arī pēc meitas piedzimšanas ātri atguva agrāko slaidumu. Taču arī modeles cieš no tām pašām problēmām kā vairums sieviešu – no strijām.

Pirms četriem mēnešiem modele Krisija Tīgena laida pasaulē meitiņu Lunu. Jau drīz pēc bērna piedzimšanas modeles figūra atguva savas agrākās aprises, taču ir kas tāds, ar ko modelei nāksies turpmāk sadzīvot. Tās ir strijas. Vairums jauno māmiņu par tām ļoti pārdzīvo, taču Krisija to pieņēmusi kā dabisku procesu, no kā daļai sieviešu neizbēgt, lai kā censtos. Izdevuma „Sports Illustrated” modele par strijām nekaunas, viņa pat fotogrāfiju ar tām parādījusi sociālajos tīklos. Viņa vēlas iedvesmot arī citas sievietes mācīties pieņemt savu augumu.

Vietnē „Snapchat” Tīgena publiskojusi nelielu video, parādot tuvplānā augšstilbu, uz kura redzami striju izvagoti līkloči.

Krisijas un Džona meitiņa Luna pasaulē nāca šā gada 14. aprīlī. Kopš bērna piedzimšanas modele regulāri sociālajos tīklos publisko attēlus un vēstījumus, stāstot, kā viņa pielāgojas jaunās māmiņas lomai.

Lai gan Krisija tikai dažus mēnešus pēc dzemdībām jau redzēta sabiedrībā augumu akcentējošos tērpos, modele vēlējusies parādīt citām sievietēm, ka arī viņa nav pasargāta no fiziskām izmaiņām, ko līdzi nes māmiņas loma.

Meitiņa Luna Tīgenas un Ledženda ģimenē bija ļoti gaidīts mazulis, taču ceļš līdz laimīgam iznākumam bija grūtību pilns. Krisija ilgāku laiku ārstējās no neauglības. Kad viņa Zanzibārā puskaila fotografējās izdevumam „Sports Illustrated”, Tīgenai bija līdzi medicīnas piederumu komplektiņš, lai viņa pati varētu sev veikt ārstu nozīmētās injekcijas. „Nebija viegli, jo no šīm injekcijām tu uzpūties un tiec pie zilumiem, ja trāpi iedurt nepareizā vietā,” atceras Krisija. Vizāžistiem nācies ne tikai grimēt viņas seju, bet ar grima krāsām arī retušēt zilumus uz miesas.

Jāatzīst gan, ka problēmas ar strijām modeli piemeklējušas arī pirms grūtniecības. Jau pirms pusotra gada Krisija saviem sociālo tīklu sekotājiem drosmīgi atrādīja fotogrāfijas, demosntrējot, ka arī modelēm nav svešas problēmas, kas skar miljoniem sieviešu visā pasaulē. Daudzi no Krisijas 8 miljoniem sekotāju slavēja modeli par viņas vaļsirdību un norādīja, ka viņa šādi iedvesmojot arī citas sievietes nekrist izmisumā! „Man patīk! Īstām sievietēm ir strijas. Visu cieņu,” bija vēstīts kādā no komentāriem.

„Man pret tevi ir milzu cieņa! Man arī ir strijas un es novērtēju, ka ir kāds, kurš ir patiess un to parāda. Paldies,” slavēja kāda cita interneta komentāru autore.

Lai gan strijas ir dabiska un visai bieži sastopama parādība, reti kad redzēsim kādu slavenību tās atklāti parādam. Nav brīnums, ka Krisija izpelnījusies cieņu un vēl plašāku fanu loku.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Snapchat