Arī Ešlija Olsena izvēlas divreiz vecāku vīrieti
30 gadus vecā Ešlija Olsena manīta vakariņojam kopā ar 59 gadus veco mākslinieku Džordžu Kondo. Abi turējuši viens otra roku un mīļi pieglaudušies viens otram. Vai arī Ešlija sev par dzīvesbiedru izraudzīsies gados krietni vecāku vīru, tāpat kā dvīņumāsa?
Slavenības
2016. gada 21. augusts, 11:08

Arī Ešlija Olsena izvēlas divreiz vecāku vīrieti

Jauns.lv

Uzņēmējas un bijušās aktrises Mērija Keita un Ešlija Olsenas (30) visu mūžu bijušas līdzīgas kā divas ūdens piles. Un tā vien šķiet, ka arī vīriešu izvēlē māsiņām ir līdzīga gaume...

Pirms dažiem gadiem palšu ažiotāžu raisīja vēsts, ka Mērija Keita iemīlējusi Francijas eksprezidenta Nikolā Sakrozī pusbrāli franču baņķieri Olivjē Sarkozī, kurš ir 16 gadus vecāks par Olsenu. Romāns nebija tikai mirkļa vājums, 2015. gada 27. novembrī pāris Ņujorkā apprecējās.

Aculiecinieki vēsta, ka pavisam nesen vecāka vīrieša kompānijā romantisku vakaru pavadījusi arī otra dvīņumāsa – Ešlija Olsena. Nedēļas nogalē Ešlija vakariņojusi kopā ar 59 gadus veco mākslinieku Džordžu Kondo. Aculiecinieki zina teikt, ka tā nav bijusi darījuma tikšanās, abu vidū virmojusi īsta kaisles dzirkstelīte.

„Bija vairāk nekā acīmredzams, ka viņiem kaut kas ir,” izdevumam „Page Six” norādījis kāds aculiecinieks. „Izskatījās, ka viņa vakariņo kopā ar vectēvu, taču abi turēja viens otra roku un mīļi pieglaudās viens otram.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press